|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šabesa in bezgov sirup
25.5.2009 7:55:27   
sonček33
Ima katera kak fajn recept za šabeso in sirup?
Koliko časa pa šabesa zdrži, da se ne skisa?

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šabesa in bezgov sirup
25.5.2009 9:03:43   
CUKRČEK
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6419



jaz delam sirup po tem receptu. Ga pa hranim v hladilniku in mi zdrži čez poletje.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: šabesa in bezgov sirup
25.5.2009 15:06:45   
kjava
Jaz šabeso nardim čist po okusu. Vržem v lonec nekaj cvetov, malo sladkorja, kisa, narežem ene 2 limoni na rezine, jih stisnem, pa kar not dodam, pol pa  z mrzlo vodo zalijem. Poskusim in po potrebi dodam še sladkor al pa kis. Mi jo pijemo takoj, ne čakamo da rata  gazirana, precedim jo pa po nekaj urah, da ne rata grenka. nardim je pa ene par litrov, tok da mamo za ene dva dni, pa držim jo na hladnem, ne nujno glih v hladilniku.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: šabesa in bezgov sirup
29.5.2009 11:48:15   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6419



jaz delam sirup po tem receptu. Ga pa hranim v hladilniku in mi zdrži čez poletje.



jaz tudi delam tako edino razlika je, da jaz prej ne prekuham vode ampak vse skupan namočim, precedim, dodam sladkor in skuham do vretja in še toplo dam v steklenice in zaprem z zamaškom. Hranim ga v kleti na hladnem. Tako mi zdrži skoraj celo leto...ga spijemo prej...delam ga pa v velikih količinah...letos sem ga naredila 30Luser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?
endrina



da, občasno po potrebi (44%)

da, redno ker je imel-a ful krčeke (18%)

ne, ni bilo potrebe po tem (29%)

ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (8%)


Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!