|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ščetkanje z električno krtačko
3.3.2007 20:37:34   
livia
Ali mislite, da lahko 11 mesečnemu dojenčku ščetkam zobke z električno ščetko?
Namreč pri ščetkanju z navadno ščetko imamo prave borbe, ko pa vidi električno ščetko, pa že na daleč odpira usta. Je pa res, da si tudi sama že od njenega rojstva ščetkam zobe z električno ščetko v njeni prisotnosti. In verjetno ji je samoumevno, da si bo z njo ščetkala tudi ona. Ali ji lahko s tem poškodujem sklenino?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ščetkanje z električno krtačko
3.3.2007 23:03:37   
Pilar
Ni dolgo nazaj, ko je moja sestra to vprašala mojo stomatologinjo in ta je rekla, da lahko z električno ščetko umivamo zobke. Samo naš malo starejši; ima 26m. Tako da ne vem, če je tudi od tega kaj odvisno.
Ker včasih so z elekrtično odsvetovali, zdaj pa ne več.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2007 23:39:57   
Leone
Našemu že od vsega začetka umivamo z električno ščetko iz podobnih razlogov in ima zdaj pri skoraj 4-ih letih še vedno (trkamo user posted image ) 100% zobe (kljub vsakodnevnim sladkarijam...). Na zadnjem pregledu pred 2 mesecema je zobozdravnica svetovala, naj zdaj kombinira, tako da se sam nauči tehnike ščetkanja tudi z navadno, ker naj bi bila vseeno bolj učinkovita. Je pa pomoč še vedno potrebna...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2007 10:37:15   
ms3
pred enim tednom smo bili z 8 mesečnim dojenčkom pri zobozdravniku in man je rekla, da so električne krtačke neprimerne za predšolske otroke.

(odgovor članu Leone)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2007 18:04:56   
livia
Na medover.net so mi odgovorili naslednje. A to odgovarjajo zobozdravniki ali moderatorji? Videla sem namreč, da tale Alenka vsakemu odgovori.

Avtor: Alenka Šenk Erpič  user posted image  
Datum:   04-03-07 10:36
Spoštovana,
hm, potrebno sicer ni, če pa menite, da vam bo to olajšalo čiščenje zobkov, potem lahko poskusite. S pravilno uporabo ščetke sklenine ne morete poškodovati.
Lepo pozdravljeni!

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?