Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 8:38:43
|
|
|
|
pilar28
|
Živ ne nisi zakomplicirala, res je mir pomemben za učenje.V soboci 2x3 metre imamo dva otroka, soseda pa tri postelje, učijo se v podaljšanem bivanju, deoma pa v kuhinji za mizo, vsak po potrebi, urnik izdelaj, je pa res najbolje, če ima vsak svojo sobo, čeprav jo do petega razreda skoraj ne rabi- po moje.
|
|
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 10:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bli štirje otroci. Dve punci sve ble skupej v sobi, dva fanta skupej. Ko je bil brat že polnoleten smo uštimal še zgornji štuk in smo pol mel vsak svoje sobe. K smo bli majhni nam ni nič manjkal. V puberteti so pa ble želje po miru ja. Sam ni panike. Učil smo se pa v sobi al pa kuhinji. V prvih razredih pa itak sam v kuhinji.
|
|
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 12:48:15
|
|
|
|
bskrle
|
Mi imamo 3 predšolske v eni sobi(12 kv.m.), bratranec ima eno šolarko in 2 predšolska tudi v eni veliki sobi.
|
|
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 13:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
nas je v sobici ki meri 4x5, čakaj ali je 5x5 zdaj nisem ziher, no nas je 5, midva, ena ogromna postelja in trije otroci
|
|
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 13:23:47
|
|
|
|
silvya
|
Mojadva otroka imata vsak svojo sobo in veste kaj, velikokrat spita skupaj v eni. Tako, da ni ravno nujno da ima vsak svojo, ker je več kot očitno, da je otrokom bolj fino biti skupaj. Za učenje pa tako ali tako porabita zelo malo časa. Ko smo pričakovali dojenčka sta se prav kregala v kateri sobi bo ko malo zraste.
|
|
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 14:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Za ucit je treba imet mir, mene ze vcasih ful doma moti, ko je pes siten in laja in TV gledajo in telefon je pred mojo sobo ... Pa imamo vse tri vsaka svojo sobo, skupaj po dve smo bile samo do sole, potem je pa vsaka dobila svojo. Imamo moznost, da smo jedilnico preuredili v se eno otr. sobo in imamo jedilno mizo v dnevni sobi. Da bi si pa sobo delila s katero od sester, si pa od sole dalje ne predstavljam.
|
|
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 14:08:50
|
|
|
|
san
|
pri nas sta dva otroka skupaj, kmalu bodo trije v eni sobi, na njuno željo in zaenkrat ni težav z učenjem pri starejši hčeri.
|
|
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 14:11:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Za ucit je treba imet mir Čisto odvisno od otroka. Jaz sem se vedno učila v knjižnicah ali v kakšnem đumbusu.... . Bolj je bilo živo, lažje sem se koncentrirala.
|
|
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 14:33:48
|
|
|
|
altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Za ucit je treba imet mir jaz pa ravno miru nisem prenesla pri učenju.Moral je igrati radio, televizija, v glavnem, obvezen đumbus. In to v osnovni šoli, gimnaziji in na faksu.... Ob fiziki so bili obvezni The doors, ob matematiki Queen-i itd.....
|
|
|
|
RE: Številne družine; kako rešujete prostorsk... 6.1.2008 14:48:55
|
|
|
|
Gina
|
Pri nas so bili najprej trije otroci skupaj na 12m2. Pa je bilo grozno. NIkoli miru. NIso imeli istih interesov, pa karakterno so različni. Pa smo preuredili en kabinet, ki je prej služil dnevni sobi oz gledanju tv-ja, v še eno otroško sobo, tv smo pa preselili v spalnico in enega v kuhinjo. Je bilo boljše, samo smo na 62m2 hodili en po drugem in bili vsi živčni, ker nikjer človek ni imel možnosti biti sam in imeti malo placa. Kuhinjska miza ni bila nikdar prazna, spalnica tudi nikdar, niti spat nisem mogla zaradi tv-ja normalno, otroška soba za dva otroka je imela edina kolikortoliko lufta, da so se v miru igrali. Skratka, meni prostor ogromno pomeni, pa vsem mojim očitno tudi. Kljub temu, da je moj podoben Mič, pa se tudi najlažje uči v šundru ali knjižnicah za razliko od mene, ki sem cel službeni čas izpostavljena temu, pa hočem miiiir v bajti in prostor, da ne hodimo drug po drugemu. Prodali smo stanovanje in za skoraj isti denar kupili hišo na deželi z dovolj kvadrati. Razlika je več kot očitna. Vsem nam je krasno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?