Gina -> RE: Številne družine; kako rešujete prostorsko stisko ? (6.1.2008 14:48:55)
|
Pri nas so bili najprej trije otroci skupaj na 12m2. Pa je bilo grozno. NIkoli miru. NIso imeli istih interesov, pa karakterno so različni. Pa smo preuredili en kabinet, ki je prej služil dnevni sobi oz gledanju tv-ja, v še eno otroško sobo, tv smo pa preselili v spalnico in enega v kuhinjo. Je bilo boljše, samo smo na 62m2 hodili en po drugem in bili vsi živčni, ker nikjer človek ni imel možnosti biti sam in imeti malo placa. Kuhinjska miza ni bila nikdar prazna, spalnica tudi nikdar, niti spat nisem mogla zaradi tv-ja normalno, otroška soba za dva otroka je imela edina kolikortoliko lufta, da so se v miru igrali. Skratka, meni prostor ogromno pomeni, pa vsem mojim očitno tudi. Kljub temu, da je moj podoben Mič, pa se tudi najlažje uči v šundru ali knjižnicah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] za razliko od mene, ki sem cel službeni čas izpostavljena temu, pa hočem miiiir v bajti in prostor, da ne hodimo drug po drugemu. Prodali smo stanovanje in za skoraj isti denar kupili hišo na deželi z dovolj kvadrati. Razlika je več kot očitna. Vsem nam je krasno.
|
|
|
|