Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Številčenje v word-u-na pomočččč 30.12.2008 17:59:57
|
|
|
|
zvesta
|
Kje se začne številčiti, naredi prelom strani.... tako so meni takrat svetovali...
|
|
|
|
RE: Številčenje v word-u-na pomočččč 30.12.2008 18:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Če sem imela jaz več strani pred prvo oštevilčeno, sem jih ponavadi izdelala v ločenem wordovem dokumentu. Pač, če tele ne zna, se najbolj na simpl znajde .
|
|
|
|
RE: Številčenje v word-u-na pomočččč 30.12.2008 19:35:59
|
|
|
|
MIAAA30
|
Če naredim prelom strani, mi šteje tako naslovnico kot kazalo torej 1,2,3 in potem spšet od uvoda dalje 1,2 itd kako naredim da ne bo štel naslovnico in kazalo, da bo brez številk? otika tvoj način mi je všeč ampak ne bo ok, ker moram tud na cd oddat tam se pa vse vidid. prosim še za pomoč
|
|
|
|
RE: Številčenje v word-u-na pomočččč 30.12.2008 19:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
bo treba kar prelom naredit in potem greš na stran od kjer začneš številčit in daš od tega odseka dalje
|
|
|
|
RE: Številčenje v word-u-na pomočččč 30.12.2008 19:50:47
|
|
|
|
MIAAA30
|
hvala nataša, če mi kaj ne bo šlo pa pokličem na pomoč. sam zdaj moram pa k tamali me že kliče, lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.