Številčenje v wordu - na pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

MIAAA30 -> Številčenje v wordu - na pomoč (30.12.2008 17:01:55)

Pozdavljeni,

delam diplomsko nalogo in me nekaj zanima prva oštevilčena stran naj bi bila šele uvod (to bi bila stran 1), je pa problem da so pred uvodom še tri strani in sicer naslovnica ter kazalo, ki morajo biti brez številke strani.

a kdo ve kako se to naredi v wordu (imam ga v slovenščini).

ful bi bila vesela, če bi mi kdo  pomagal, sem se nekaj trudla in mi ne gre in ne gre,

hvala hval in lep vstop v ny 09

miaaaa

zvesta -> RE: Številčenje v word-u-na pomočččč (30.12.2008 17:59:57)

Kje se začne številčiti, naredi prelom strani.... tako so meni takrat svetovali...

Anonimen -> RE: Številčenje v word-u-na pomočččč (30.12.2008 18:34:22)

Če sem imela jaz več strani pred prvo oštevilčeno, sem jih ponavadi izdelala v ločenem wordovem dokumentu. Pač, če tele ne zna, se najbolj na simpl znajde [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

MIAAA30 -> RE: Številčenje v word-u-na pomočččč (30.12.2008 19:35:59)

Če naredim prelom strani, mi šteje tako naslovnico kot kazalo torej 1,2,3 in potem spšet od uvoda dalje 1,2 itd kako naredim da ne bo štel naslovnico in kazalo, da bo brez številk?

otika tvoj način mi je všeč ampak ne bo ok, ker moram tud na cd oddat tam se pa vse vidid.

prosim še za pomoč

Anonimen -> RE: Številčenje v word-u-na pomočččč (30.12.2008 19:40:32)

bo treba kar prelom naredit in potem greš na stran od kjer začneš številčit in daš od tega odseka dalje

MIAAA30 -> RE: Številčenje v word-u-na pomočččč (30.12.2008 19:50:47)

hvala nataša, če mi kaj ne bo šlo pa pokličem na pomoč.

sam zdaj moram pa k tamali me že kliče,

lp

atabom -> RE: Številčenje v word-u-na pomočččč (5.1.2009 15:54:59)

ja, tako kot je rekla Natasa. s tem da na tisti strani ko ze ti zacne stevilcit 2x kliknes na st. strani, izberes format page numbers on ODznacis naj stevilci od prejsnje sekcije (izberes start at...). na prvi strani pa nastavis naj ti ne stevilci.

Stran: [1]