|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štetje kalorij
12.9.2007 9:39:22   
Katarina_Barbara
A katera hujša s štetjem kalorij?

Jaz sem dala vse sorte diet že skozi, od ločevalne, south beach diet, montignac, pa sem kg izgubila in vse + še več dobila nazaj.

No, zdaj sem prosila soseda, ki se ukvarja s fitnesom in prehrano, da mi je sestavil jedilnik, ki ustreza mojemu načinu življenja, delovnem času in pa gibanju.

Tako ne smem preseči skupno vrednost 1200 - 1300 kalorij dnevno. Napisal mi je za vsak obrok par idej, je pa fino, da si potem sama izberem kaj bom jedla.

Začela sem prejšnji ponedeljek, do danes izgubila 3 kg, to je za zdaj večinoma voda, no zdaj pa naj bi se začel topit špehec.

V ponedeljk pa sem začela še z aerobiko 3x tedensko, tako, da upam, da bo kakšen učinek viden. Rada bi izgubila še 10 kg, trenutno jih imam 70, visoka pa sem 169 cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štetje kalorij
12.9.2007 10:16:23   
nuala
Ja, jaz sem morala pred skoraj 10 leti shujšati za cca 10 kg ( iz 66 na 55 z enako višino, kot jo imaš ) zaradi zdravstvenih razlogov.
Tega sem se lotila pod zdravniškim nadzorom in s pomočjo fitnes inštruktorja oz. terapevta.
Kile so se lepo topile, špeh je šel, sčasoma so špeh zamenjale mišice. V končni fazi sem imela potem lepo oblikovano telo in 57 kg. Pa koleno mi je spet funkcioniralo. Sem pa rabila cca 6 mesecev za preobrazbo in tudi kasneje sem nadaljevala s športnimi aktivnostmi.
Kilogrami so se mi sicer nabrali v obeh nosečnostih ( v vsaki po več kot 20 ), ampak drugače je moja teža relativno stabilna, med 58 in 62kg, ne da bi se morala držati posebne dijete ( jem normalno ), gibam se pa kar nekaj.

Se mi zdi, da si izbrala dober način, če boš seveda vztrajala.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Katarina_Barbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?