Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Štetje - kdaj prvi dan? 19.10.2005 9:35:09
|
|
|
|
TanjaS
|
Žal ni enotnega pravila - eni pravijo, da že takoj, drugi da takrat ko je vidna sveža kri, tretji da ko se ulije - dr. Pušenjak pravi da prvi dan ko se pojavi obarvan izcedek. te pa razumem, tudi sama imam od ss podobne težave, prej nikoli nisem tega opazila.
|
|
|
|
RE: Štetje - kdaj prvi dan? 19.10.2005 9:51:05
|
|
|
|
Reja
|
TanjaS, hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Štetje - kdaj prvi dan? 19.10.2005 11:42:48
|
|
|
|
ana25
|
Živjo, jaz sem zadnjič vprašala mojo G in je rekla, da je prvi dan sveža kri. Jaz torej tako štejem, saj se mi zgodi da imam tudi do 12 dni uvodnega izcedka. Lepo se imej
|
|
|
|
RE: Štetje - kdaj prvi dan? 19.10.2005 15:10:24
|
|
|
|
tejča
|
Tudi jaz imam čudne dogodivščine od ovulacije do menstruacije in vzamem prvi dan M. takrat, ko se zares ulije. Takrat me tudi boli.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.