Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Štetje - kdaj prvi dan? 19.10.2005 9:35:09
|
|
|
|
TanjaS
|
Žal ni enotnega pravila - eni pravijo, da že takoj, drugi da takrat ko je vidna sveža kri, tretji da ko se ulije - dr. Pušenjak pravi da prvi dan ko se pojavi obarvan izcedek. te pa razumem, tudi sama imam od ss podobne težave, prej nikoli nisem tega opazila.
|
|
|
|
RE: Štetje - kdaj prvi dan? 19.10.2005 9:51:05
|
|
|
|
Reja
|
TanjaS, hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Štetje - kdaj prvi dan? 19.10.2005 11:42:48
|
|
|
|
ana25
|
Živjo, jaz sem zadnjič vprašala mojo G in je rekla, da je prvi dan sveža kri. Jaz torej tako štejem, saj se mi zgodi da imam tudi do 12 dni uvodnega izcedka. Lepo se imej
|
|
|
|
RE: Štetje - kdaj prvi dan? 19.10.2005 15:10:24
|
|
|
|
tejča
|
Tudi jaz imam čudne dogodivščine od ovulacije do menstruacije in vzamem prvi dan M. takrat, ko se zares ulije. Takrat me tudi boli.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?