|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špinača-katera?kako?
19.11.2005 12:05:15   
Anonimen
Katero špinačo kupite(zamrženo) in kako jo pripravite?user posted image

Sem včeraj iskala eno bolj kremno pa ni blo ničuser posted image Drugače pa iščem , da je čim bolj drobna!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Špinača-katera?kako?
19.11.2005 12:17:46   
CatJa
Mi kupujemo kr tisto v Sparu - Spinat-pasiert od Austria frost - nam je še najbolj okusna. Pri pripravi pa nič ne kompliciram, samo solim, mal mlekca al pa kisle smetane, če je treba mal zgostit dam mal "ajnprena" in to je to. Pa začuda jo Jan je. user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Špinača-katera?kako?
19.11.2005 12:19:21   
CatJa
Ja, pa valjda jajčko na oko in pire krompir, ki pa ga Jan NE je user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Špinača-katera?kako?
19.11.2005 12:24:44   
Marogica
Joj, CatJa, si mi lušte naredila.
Mi tudi kupujemo čisto navadno zmrznjeno šinačo, kateri dodamo malo masla, mleko ali tekočo smetano in sol. Drugače še stisnem en strok česna, vendar sedaj ne, ker je Brin star šele 11 mes.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Špinača-katera?kako?
19.11.2005 14:23:41   
Špacka
 
Lina je stara 8 mesecev in sem ji te dni tudi prvič skuhala špinačo. Kupila kar navadno zmrjeno od Ete, pri kuhanju pa nisem nič komplicirala.Dodala malo mleka in na koncu kislo smetano za boljši okus.Pojedla brez problema.


(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.11.2005 9:05:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Špinača-katera?kako?
20.11.2005 21:52:25   
smrka
Jest dobim spinaco od tasce jo prekuham in zmeljem in dam v skrino. Ko si jo pa pripravljam pa nardim tko da jo na olju nekaj casa mal prazim, pa dodam mal vode, potem pa posolim, popr in cesen in na koncu se kislo smetano mmmmmm. Vcasih zmesam spinaco v krompir ko delam pire, in je zelo lepo videt zeleno belo na krozniku. Al pa preprosto spinaco zmesam v jajca in specem. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Špinača-katera?kako?
20.11.2005 22:27:11   
BARBARA R.
BoFrost-ova je kremna pripravljena v "žličnikih".Tako jo vzameš, kot potrebuješ in ne potrebuje nobene posebne obdelave ali dodajanja.
 
   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Špinača-katera?kako?
20.11.2005 22:35:42   
KODA
Jaz jo pa delam tako:
Popražim malo čebulice,toliko časa,da malo zarumeni.Nato dodam malo moke,da se zgosti,nato dam noter špinačo,maslo,kislo smetano, posolim in zalijem z mlekom.Vse dobro premešam,da dobim ravno tapravo gostoto.Na koncu dodam še malo česna.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Špinača-katera?kako?
20.11.2005 23:58:00   
Suzi*
Jaz imam domačo, zmrznjeno. Ponavadi pripravim tako kot ostale: maslo, špinača, moka, mleko, sol, česen, kisla smetana. Za malčka pa sem jo naredila takole: pokuhala v malo vode, zmiksala in dodala pasirano skuto. Pa zraven pire krompir. Bilo je njami.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznične jedi, nad katerimi bo navdušen v...
photo
Da bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji, boste v članku našli ideje, kako povsem navadne jedi spremenite v praz...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?