|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šparrglji
24.3.2021 21:35:30   
Lelly28 RR
Hei, ker prihaja sezona špargljev me zanima, če imate kakšne fajn recepte. Bom zelo vesela 

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šparrglji
26.3.2021 10:25:56   
podezeljek
Jih pokuhaš v osoljeni vodi cca 20m minut, odcediš.
V drugi ponvi malo masla in drobtinic.
Nato vse to preliješ čez šparglje in narediš TOP prilogo!

(odgovor članu Lelly28 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šparrglji
20.4.2022 9:27:27   
Admin
Pri nas sta ta dva recepta neprestano v igri:
- jajca s šparglji: malce popražim šparglje s porom (če so divji dodam ščepec sladkorja), čez vlijem zmešana jajca in naredim kot eno jajčno omleto
- rižota s šparglji: popražim šprglje s porom (ne uporabljamo čebule, zato je por nadomestek za vse), dodam riž (mi imamo najraje tri vrste riža od zlato polje ali pa kar ječmen), popražim, zalijem z vodo (lahko tudi juho), dodam začimbe, sol, poper, proti koncu dodam še kakšen deci smtane za kuhanje in naribam parmezan.
Moja najljubša jed pa je pita s šparglji (kiš) - krhko testo, jajca, šparlji, mocarela zapečeno v pečici. To je vedno na rojstnodnevnem meniju, ker se lahko je tudi hladno.
Dober tek. ;)

(odgovor članu Lelly28 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?