|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Španski vetrci neuspejo!
15.2.2009 9:23:39   
rožica30
user posted image Nevem več kaj naj naredim že kar nekaj krat sem jih poiskusla naredit pa nikoli ne uspejo. Vse naredim tako kot piše pa ničuser posted image
včeraj zvečer sem jih naredila 2pladnja in jih že celo noč do zdaj sušim v pečici ventilacijsko na 50 stopinj samo ni kaj od njih. So kot vedno samo na pol trde če poskušam kero prijet se kar stisne če probaš to jest pa ti u ustih rata kar trdo pač stopi se pa rada čist trdo pa se prilepi na zobe. Uglavnem use skup brezveze pečem ogromno zadev pa mi vse uspe tega pa očitno ne morem nardit nikoliuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Španski vetrci neuspejo!
15.2.2009 11:06:13   
Lejči
Kako pa jih delaš?

(odgovor članu rožica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2009 19:48:13   
ribica.
daj jih najprej na mal več, recimo vsaj na 100, za ene 5 min, tolko da so malo šampanjec barve, pol pa daj na 50, pa bodo cca v dveh urah slastni. vsaj men je tako ratalo. Pečice nimam ventilatorske.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2009 19:49:16   
ribica.
aja, še to, ne vem kako debele imaš. Jaz sem z njimi delala okraske ki se lahko dajo na smrečico, tako da so bili obročki. Če imaš ti bolj kupčke pa ne vem kako dolgo bi to rabilo.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2009 19:51:41   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

daj jih najprej na mal več, recimo vsaj na 100, za ene 5 min, tolko da so malo šampanjec barve, pol pa daj na 50, pa bodo cca v dveh urah slastni. vsaj men je tako ratalo. Pečice nimam ventilatorske.

se strinjam. jst jih tud sušim na 100., sam mislim da kakšno uro, če ne celo dve? Umes pogledam, pa je, če pa se začnejo preveč barvati, pa dam na manj.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Dekliško ime
Luna88

Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?

Zanimivo (25%)

Lepo (19%)

Ni ravno ime za deklico (20%)

Ime mi ni všeč (36%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!