Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Španski vetrci neuspejo! 15.2.2009 11:06:13
|
|
|
|
Lejči
|
Kako pa jih delaš?
|
|
|
|
RE: Španski vetrci neuspejo! 15.2.2009 19:48:13
|
|
|
|
ribica.
|
daj jih najprej na mal več, recimo vsaj na 100, za ene 5 min, tolko da so malo šampanjec barve, pol pa daj na 50, pa bodo cca v dveh urah slastni. vsaj men je tako ratalo. Pečice nimam ventilatorske.
|
|
|
|
RE: Španski vetrci neuspejo! 15.2.2009 19:49:16
|
|
|
|
ribica.
|
aja, še to, ne vem kako debele imaš. Jaz sem z njimi delala okraske ki se lahko dajo na smrečico, tako da so bili obročki. Če imaš ti bolj kupčke pa ne vem kako dolgo bi to rabilo.
|
|
|
|
RE: Španski vetrci neuspejo! 15.2.2009 19:51:41
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. daj jih najprej na mal več, recimo vsaj na 100, za ene 5 min, tolko da so malo šampanjec barve, pol pa daj na 50, pa bodo cca v dveh urah slastni. vsaj men je tako ratalo. Pečice nimam ventilatorske. se strinjam. jst jih tud sušim na 100., sam mislim da kakšno uro, če ne celo dve? Umes pogledam, pa je, če pa se začnejo preveč barvati, pa dam na manj.
|
| Stran: [1] |
Dekliško imeLuna88Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?Zanimivo (
25%)
Lepo (
19%)
Ni ravno ime za deklico (
20%)
Ime mi ni všeč (
36%)
Število vseh glasov: 269Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!