Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šobska solata-kateri sir 13.5.2008 23:08:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo delam z Jostom, ker feta in podobnih sirov ne maram saj vem, da ti nisem nic pomagala .. Ja, pa kis od kislih kumaric dam gor.
|
|
|
|
RE: Šobska solata-kateri sir 13.5.2008 23:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Feta sir. Imaš kar nekaj izbire. Meni osebno je pa ta fitaki al kuga že je, tak v modri pakungi najboljši. Pač razpade, ampak okus ima pa najbojši.
|
|
|
|
RE: Šobska solata-kateri sir 13.5.2008 23:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Feta sir. Imaš kar nekaj izbire. Meni osebno je pa ta fitaki al kuga že je, tak v modri pakungi najboljši. Pač razpade, ampak okus ima pa najbojši. Se strinjam, da je zelo okusen, jaz solato kar s žlico jem, da zajamem še tekočino, njami.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2008 23:14:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Šobska solata-kateri sir 13.5.2008 23:38:33
|
|
|
|
anckabancka
|
metulj333, kje pa dobiš Bjelovarsko feto? Jaz sem jo včasih kupovala v Leclercu, potem pa so jo dali ven iz prodaje in je nikjer nisem več zasledila. Pa tako je bila dobra...
|
|
RE: Šobska solata-kateri sir 14.5.2008 8:07:59
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz pa najprej dobro zmešam solato brez sira. Šele na koncu dodam feta sir in še malo narahlo premešam, da se ne razpade.
|
|
RE: Šobska solata-kateri sir 14.5.2008 12:39:05
|
|
|
|
SINEJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz Jaz pa najprej dobro zmešam solato brez sira. Šele na koncu dodam feta sir in še malo narahlo premešam, da se ne razpade. Naredim enako.Kar sline se mi cedijo.Grem v trgovino po sestavine.Bo dans za kosilo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2008 9:19:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Šobska solata-kateri sir 15.5.2008 14:42:03
|
|
|
|
anckabancka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 hej anckabancka! zivimo v Karlovcu, pa jo dobim brez tezav! Blagor tebi za Bjelovarsko feto!
|
|
RE: Šobska solata-kateri sir 15.5.2008 18:37:54
|
|
|
|
Nefretiti
|
Kaj vse pa date not?
|
|
|
|
RE: Šobska solata-kateri sir 15.5.2008 18:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Paradižnik, papriko-rdečo in rumeno, lahko tudi zeleno, kumare čebulo, kis, olje in poper, ter seveda sir. Vse zrezano na kocke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?