Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Široko povijanje - Postojna 25.5.2005 13:54:04
|
|
|
|
Jessy
|
To pa tudi mene zanima, saj grem roditi v Postojno.
|
|
|
|
Široko povijanje - Postojna 25.5.2005 13:56:12
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz lahko povem iz svojih izkušenj, da imaš, če rodiš v Postojni, prvo kontrolo kolkov pri :duda:starosti dveh mesecev, potem pa še enkrat pri treh. Do takrat naj bi povijali široko.
|
|
|
|
Široko povijanje - Postojna 25.5.2005 14:07:26
|
|
|
|
tiktak
|
Jaz sem rodila v Postojni dober mesec nazaj in so naredili Uz kolkov že tam. Pri nas en kolk ni bil še v redu, tako da široko povijamo, kontrolo pa naj bi mel okoli 6 tedna.
|
|
|
|
Široko povijanje - Postojna 25.5.2005 14:35:55
|
|
|
|
aka
|
Rodila v Postojni dve leti nazaj. UZ kolkov naredijo že v porodnišnici, sledi tri mesece povijanje na široko,tudi če UZ pokaže, da je vse v redu, pri treh mesecih kontrola in konec. Toliko.
|
|
|
|
Široko povijanje - Postojna 25.5.2005 15:10:59
|
|
|
|
Tipi
|
Ultrazvok naredijo preden greš domov in nato kontrola, ko je otrok star tri mesece. Do takrat je tudi 'obvezno' široko povijanje. Nato pa ti napišejo po lastni želji ali še drugače pa ne. Jaz sem svojo povijalo do petega meseca. Lp :sloncek:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2005 15:45:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Široko povijanje - Postojna 25.5.2005 16:53:06
|
|
|
|
trebušček
|
Punce super ste!! Najlepša hvala za vse podatke. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?