|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Široko povijanje - Postojna
25.5.2005 13:47:17   
trebušček
Živjo! A mogoče lahko pove (ups napiše) katera, ki je rodila v Postojni, ali v Postojnski porodnišnici otroku slikajo kolke že takoj po porodu, ali ga je treba nekaj časa široko povijati? Kaj pa če imaš pediatra kje drugje (npr. v Ljubljani), kjer je "predpisano" široko povijanje? Hvala za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.5.2005 13:54:04   
Jessy
To pa tudi mene zanima, saj grem roditi v Postojno.

(odgovor članu trebušček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2005 13:56:12   
Maxica
Jaz lahko povem iz svojih izkušenj, da imaš, če rodiš v Postojni, prvo kontrolo kolkov pri :duda:starosti dveh mesecev, potem pa še enkrat pri treh. Do takrat naj bi povijali široko.

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2005 14:07:26   
tiktak
Jaz sem rodila v Postojni dober mesec nazaj in so naredili Uz kolkov že tam. Pri nas en kolk ni bil še v redu, tako da široko povijamo, kontrolo pa naj bi mel okoli 6 tedna.

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2005 14:35:55   
aka
Rodila v Postojni dve leti nazaj.
UZ kolkov naredijo že v porodnišnici, sledi tri mesece povijanje na široko,tudi če UZ pokaže, da je vse v redu, pri treh mesecih kontrola in konec. Toliko.

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2005 15:10:59   
Tipi
Ultrazvok naredijo preden greš domov in nato kontrola, ko je otrok star tri mesece. Do takrat je tudi 'obvezno' široko povijanje. Nato pa ti napišejo po lastni želji ali še drugače pa ne. Jaz sem svojo povijalo do petega meseca.

Lp :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
25.5.2005 15:45:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2005 16:53:06   
trebušček
Punce super ste!! Najlepša hvala za vse podatke.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2005 9:50:37   
Maxica
Joj, mogoče se nisem prav izrazila.:ups: Prvič kolke seveda pregledajo že pred odpustom, ampak potem jih prvič(odkar si doma:zmeden:) pogledajo spet čez dva meseca, naslednjič pa še pri treh mesecih. Tako sem mislila.:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?