|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Široki boki
9.6.2005 21:25:08   
Nina_
Mene pa zanima če je to res kar pravjo, da tiste ki imamo široke boke, bomo lažje rodile (oz. imele veliko otrok)?!Je kaj resnice v tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Široki boki
9.6.2005 21:31:23   
Anonimen
Meni to ni kaj dosti pomagalo, pa imam široke boke. Mali piki se je celo zataknil za medenično kost in ni mogel ven, tako da nisem imela lahkega poroda.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Nina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Široki boki
9.6.2005 22:05:07   
Margareta
Živjo,

jaz imam tudi lepo zaobljene boke, vedno sem rekla - boke za rodit,:zmeden:, pa ni šlo po naravni poti, ker so bile pa notranje kosti preozke in sem rodila s cr, tako da to po moje ne velja.
Aja, moja sestrica z deško postavo - skoraj nič bokov je pa rodila endvatri.:bravo:

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Široki boki
9.6.2005 22:50:41   
TaRe*
jaz imam tud široke...pa sem se kar fejst namatrala...:(Ampak,glavno da je šlo.

Jaz mislim,da ni sistema.Pač,ene imajo srečo,enepa malo manj...vglavnem,še nobeden ni not ustal:bravo::bravo:

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Široki boki
10.6.2005 5:57:00   
Lunca1
Jaz imam pa tudi široke, pa ni bilo večjih problemov. Punce ne jo strašit.:)

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Široki boki
10.6.2005 7:04:32   
Primoza
To so vraže.

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Široki boki
10.6.2005 11:47:36   
BlankaT
Tudi jaz imam široke boke, pravzaprav zelo široke, pa ti morem povedati, da če nimaš močnih podatkov ti tudi široki boki ne pomagajo :zmeden:. Najpomembnejši so popadki in predvsem to, da se odpiraš.
Jaz ti svetujem, da povprašaš malo svojo mamo in ženske po mamini strani, pri nas smo skoraj vse imele podobne porode (dolge).

Lp, Blanka :nosecka:

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Široki boki
10.6.2005 13:39:10   
matjuška10
Jaz nimam ne vem kaj širokih bokov, pa sem do sedaj oba otroka hitro in z lahkoto rodila.

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Široki boki
10.6.2005 20:42:34   
Olivija
;) Imam široke boke in sem rodila v dveh urah in pol

Če je pa res s tem povezan, pa nevem, je rekla enkrat ena zdravnica, da je to bolj odvisno od lege medeničnih kosti, kolk je vmes razmaka - kar pa ni nujno povezano s širino bokov.

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!