Široki boki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nina_ -> Široki boki (9.6.2005 21:25:08)

Mene pa zanima če je to res kar pravjo, da tiste ki imamo široke boke, bomo lažje rodile (oz. imele veliko otrok)?!Je kaj resnice v tem?

Anonimen -> Široki boki (9.6.2005 21:31:23)

Meni to ni kaj dosti pomagalo, pa imam široke boke. Mali piki se je celo zataknil za medenično kost in ni mogel ven, tako da nisem imela lahkega poroda.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Margareta -> Široki boki (9.6.2005 22:05:07)

Živjo,

jaz imam tudi lepo zaobljene boke, vedno sem rekla - boke za rodit,:zmeden:, pa ni šlo po naravni poti, ker so bile pa notranje kosti preozke in sem rodila s cr, tako da to po moje ne velja.
Aja, moja sestrica z deško postavo - skoraj nič bokov je pa rodila endvatri.:bravo:

TaRe* -> Široki boki (9.6.2005 22:50:41)

jaz imam tud široke...pa sem se kar fejst namatrala...:(Ampak,glavno da je šlo.

Jaz mislim,da ni sistema.Pač,ene imajo srečo,enepa malo manj...vglavnem,še nobeden ni not ustal:bravo::bravo:

Lunca1 -> Široki boki (10.6.2005 5:57:00)

Jaz imam pa tudi široke, pa ni bilo večjih problemov. Punce ne jo strašit.:)

Primoza -> Široki boki (10.6.2005 7:04:32)

To so vraže.

BlankaT -> Široki boki (10.6.2005 11:47:36)

Tudi jaz imam široke boke, pravzaprav zelo široke, pa ti morem povedati, da če nimaš močnih podatkov ti tudi široki boki ne pomagajo :zmeden:. Najpomembnejši so popadki in predvsem to, da se odpiraš.
Jaz ti svetujem, da povprašaš malo svojo mamo in ženske po mamini strani, pri nas smo skoraj vse imele podobne porode (dolge).

Lp, Blanka :nosecka:

matjuška10 -> Široki boki (10.6.2005 13:39:10)

Jaz nimam ne vem kaj širokih bokov, pa sem do sedaj oba otroka hitro in z lahkoto rodila.

Olivija -> Široki boki (10.6.2005 20:42:34)

;) Imam široke boke in sem rodila v dveh urah in pol

Če je pa res s tem povezan, pa nevem, je rekla enkrat ena zdravnica, da je to bolj odvisno od lege medeničnih kosti, kolk je vmes razmaka - kar pa ni nujno povezano s širino bokov.

Stran: [1]