|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno žalostna
7.9.2005 11:59:30   
laky

Spet sem zbrala nekaj moči, da se oglasim na forumu. Točno pred 1.mesecem sem imela ss v 8t in si nekako še zdaj nisem čisto opomogla. Zdi se mi, da so vse punce okoli mene noseče in vesele, samo jaz ne. Ko pa se spomnim, da bi ravno danes mogla it na NS, kjer bi videla mojega se mi kar solze ulijejo . Skušam gledat na vse skupaj pozitivno, vsaj takrat ko sem v bližini svojih doma. V sebi pa še kar naprej . Nihče me vredu ne razume kaj vse nosim trenutno v sebi. Najhuje je to, ker ne vidim nobenega vzroka zakaj se je to zgodilo. Mislim, da bom prebolela takrat, ko bom spet zanosila, pozabila pa ne bom nikoli. Na to pa moram počakat vsaj še 2 meseca baje. Čakanje pa je ena stvar na tem svetu, ki mi ne gre najbolje.

Lep pozdrav vsem , ki se trudite zanositi in ki ste že vesele nosečke. Upam da se bo tudi meni čimprej izpomnila želja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še vedno žalostna
7.9.2005 12:12:25   
Anonimen
Zal mi je zate.

(odgovor članu laky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še vedno žalostna
7.9.2005 12:22:49   
IVA75
Jaz te razumem! Žalostna sem zate
Včasih se stvari zgodijo z razlogom, čeprav nam
prinesejo veliko gorja!
Saj poznaš pregovor "vsaka stvar je za nekaj dobra in za nekaj slaba"!

Zapomni si, da nisi sama!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še vedno žalostna
7.9.2005 12:37:23   
Anonimen
ZA VSAKIM DEŽJEM POSIJE SONCE..

(odgovor članu laky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še vedno žalostna
7.9.2005 14:10:48   
sania
Tvoja zgodba je prav taka kot je bila moja, samo dva meseca prej( morala bi biti januarčica pa žal nisem) .

Tvoja rana je še zelo sveža, vendar se bo počasi celila, čeprav nikoli pa ne boš to pozabila. Vedi pa, da je vsaka stvar za nekaj dobra in bolje da je tako, kot da bi bilo z otročičkom kaj narobe.

Res, da je čakanje ubijajoče, vendar kaj je tri mesece čakanja proti celemu življenju.

Kmalu bomo tudi me držale v rokah svoje zdrave štručke in takrat nam ne bo žal, da smo mogle dati vse to čez.

LP

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še vedno žalostna
7.9.2005 14:37:04   
CatJa
Lahko si predstavljam tvojo bolecino in ti iz srca zelim, da kmalu spet zasije nasmeh na tvojem obrazu, ko bos zagledala dve crtici!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še vedno žalostna
7.9.2005 14:45:50   
tejčica
Žal mi je za tvojo izkušnjo in ti želim da vama čim hitreje uspe narediti drugo bebiko, seveda ko bosta lahko. Svoje žalosti pa nikar ne zadržuj v sebi, saj bo tako bolečina še večja.    

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še vedno žalostna
7.9.2005 14:52:25   
MarijaPo
Skušaj si rečt, da je pač mati narava tako naredila, da nekega majčkenega otroka ne bi doletelo grozno življenje, ker je imel mogoče kaj okvarjeno in da te ima mati narava rada.
Ne vem sicer koliko si stara, ampak gotovo je še morje časa pred tabo in boš tudi ti dočakala dan, ko te bo možek ali fant pospremil v porodno sobo.

Probaj se s čim zamotit in čim manj razmišljaj o tem, ker zadeva ni nič dokončna in boš videla, da se bo še vse zelo lepo uredilo.

Veliko sreče v bodoče in čim manj sekiranja.

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še vedno žalostna
8.9.2005 8:46:00   
girly

žal mi je, da si morala prestati to bolečo izkušnja...
A ne obsojaj se, ne sprašuj se zakaj se je to zgodilo.Pravega vzroka ne boš izvedela nikoli.Ampak verjemi, da se je to zgodilo zato, ker je bilo verjetno z zarodkom kaj narobe. Se zgodi...In mati narava poskrbi, da se na ta naš svet rodi čimanj takih otrok. Zato ne skrbi!Spet boš zanosila in donosila zdravega, lepega in predvsem samo vajine ! Misli pozitivno!

Predvsem pa pusti svojemu nesojenemu otroku, da oddide. Tako se boš pobrala ti, tvoja družina, predvsem pa boš svoje telo pripravila, da bo nekoč v bližnji prihodnosti spet pripravljeno sprejeti vase novo bitje!

Srečno!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.