Še vedno žalostna (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

laky -> Še vedno žalostna (7.9.2005 11:59:30)

Spet sem zbrala nekaj moči, da se oglasim na forumu. Točno pred 1.mesecem sem imela ss v 8t in si nekako še zdaj nisem čisto opomogla. Zdi se mi, da so vse punce okoli mene noseče in vesele, samo jaz ne. Ko pa se spomnim, da bi ravno danes mogla it na NS, kjer bi videla mojega se mi kar solze ulijejo . Skušam gledat na vse skupaj pozitivno, vsaj takrat ko sem v bližini svojih doma. V sebi pa še kar naprej . Nihče me vredu ne razume kaj vse nosim trenutno v sebi. Najhuje je to, ker ne vidim nobenega vzroka zakaj se je to zgodilo. Mislim, da bom prebolela takrat, ko bom spet zanosila, pozabila pa ne bom nikoli. Na to pa moram počakat vsaj še 2 meseca baje. Čakanje pa je ena stvar na tem svetu, ki mi ne gre najbolje.

Lep pozdrav vsem , ki se trudite zanositi in ki ste že vesele nosečke. Upam da se bo tudi meni čimprej izpomnila želja.

Anonimen -> Še vedno žalostna (7.9.2005 12:12:25)

Zal mi je zate.

IVA75 -> Še vedno žalostna (7.9.2005 12:22:49)

Jaz te razumem! Žalostna sem zate
Včasih se stvari zgodijo z razlogom, čeprav nam
prinesejo veliko gorja!
Saj poznaš pregovor "vsaka stvar je za nekaj dobra in za nekaj slaba"!

Zapomni si, da nisi sama!

Anonimen -> Še vedno žalostna (7.9.2005 12:37:23)

ZA VSAKIM DEŽJEM POSIJE SONCE..

sania -> Še vedno žalostna (7.9.2005 14:10:48)

Tvoja zgodba je prav taka kot je bila moja, samo dva meseca prej( morala bi biti januarčica pa žal nisem) .

Tvoja rana je še zelo sveža, vendar se bo počasi celila, čeprav nikoli pa ne boš to pozabila. Vedi pa, da je vsaka stvar za nekaj dobra in bolje da je tako, kot da bi bilo z otročičkom kaj narobe.

Res, da je čakanje ubijajoče, vendar kaj je tri mesece čakanja proti celemu življenju.

Kmalu bomo tudi me držale v rokah svoje zdrave štručke in takrat nam ne bo žal, da smo mogle dati vse to čez.

LP

CatJa -> Še vedno žalostna (7.9.2005 14:37:04)

Lahko si predstavljam tvojo bolecino in ti iz srca zelim, da kmalu spet zasije nasmeh na tvojem obrazu, ko bos zagledala dve crtici!

tejčica -> Še vedno žalostna (7.9.2005 14:45:50)

Žal mi je za tvojo izkušnjo in ti želim da vama čim hitreje uspe narediti drugo bebiko, seveda ko bosta lahko. Svoje žalosti pa nikar ne zadržuj v sebi, saj bo tako bolečina še večja.    

MarijaPo -> Še vedno žalostna (7.9.2005 14:52:25)

Skušaj si rečt, da je pač mati narava tako naredila, da nekega majčkenega otroka ne bi doletelo grozno življenje, ker je imel mogoče kaj okvarjeno in da te ima mati narava rada.
Ne vem sicer koliko si stara, ampak gotovo je še morje časa pred tabo in boš tudi ti dočakala dan, ko te bo možek ali fant pospremil v porodno sobo.

Probaj se s čim zamotit in čim manj razmišljaj o tem, ker zadeva ni nič dokončna in boš videla, da se bo še vse zelo lepo uredilo.

Veliko sreče v bodoče in čim manj sekiranja.

girly -> Še vedno žalostna (8.9.2005 8:46:00)

žal mi je, da si morala prestati to bolečo izkušnja...
A ne obsojaj se, ne sprašuj se zakaj se je to zgodilo.Pravega vzroka ne boš izvedela nikoli.Ampak verjemi, da se je to zgodilo zato, ker je bilo verjetno z zarodkom kaj narobe. Se zgodi...In mati narava poskrbi, da se na ta naš svet rodi čimanj takih otrok. Zato ne skrbi!Spet boš zanosila in donosila zdravega, lepega in predvsem samo vajine ! Misli pozitivno!

Predvsem pa pusti svojemu nesojenemu otroku, da oddide. Tako se boš pobrala ti, tvoja družina, predvsem pa boš svoje telo pripravila, da bo nekoč v bližnji prihodnosti spet pripravljeno sprejeti vase novo bitje!

Srečno!

Stran: [1]