|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še eno vprašanje...
30.4.2008 12:40:03   
mala pikica
Zanima me, če hodite s svojimi malimi pikci in pikicami v toplice in na morje.
V maju smo mislili iti za nekaj dni v Čatež, ker Gašper res zelo uživa v vodi, zdaj pa se nam je pojavil atopijski dermatitis in nisem več sigurna, če je to najbolj pametno.
Kako pa je z morjem?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še eno vprašanje...
30.4.2008 14:26:50   
Anonimen
Morje se toplo priporoča pri AD, vsaj kolikor je meni znano. Mi smo bili lani samo 4 dni na morju in se je stanje kože občutno izboljšalo.
Obstaja tudi posebna krema, s katero otroka namažeš preden se gre kopat. (Aderma Exomega)

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2008 18:43:12   
LARA25
ja kar pejte, to menda res pomaga. ta suh zrak v stanovanju tudi našemu pikcu vsako zimo sprožil to in je čist dobro na pomlad, pol pa se spet pojavi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2008 21:09:36   
mala pikica
Za morje sem jaz tudi slišala, da pomaga. Kaj pa toplice?

(odgovor članu LARA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2008 22:18:05   
izabella1
Mi smo ravno z enodnevnega izleta v Čateških toplicah. Meni se ni zdelo, da bi kaj reagirala. Smo bili pa 1x v Snoviku pa je bila čisto rdeče marogasta - očitno je večja koncentracija klora. Je tudi fino toplo, da malčke ne zebe. Moja je ful uživala user posted image

Je pa res v primeru večje reakcije bolje uporabit tisto Adermino mleko, ki naredi filter na koži, da ne pride v neposredni stik z vodo. Barrier je, če se ne motim.

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2008 10:01:31   
trdozimc
tudi našemu malemu niso toplice nikoli škodile
pri štirih mesecih moraš edino res paziti na temp. vode, da se malček ne prehladi

(odgovor članu izabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.5.2008 10:13:55   
mala pikica
Hvala punce, ste prijazne user posted image Bom vsekakor kupila Adermino kremo, ki naredi tisto oblogo, sem pa vesela, da v toplicah vaši sončki niso slabo odreagirali. Zdaj še razmišljamo ali bi šli v Čatež ali bi se vseeno odpravili na morje v kak hotel z morsko vodo. Bomo videli... Se vam bom pridružila na klepetu o pikcih in pikicah, pa bom povedala, ko se bomo odločili user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.5.2008 13:53:06   
Anonimen
A mi lahko kakšna kaj več pove o Aderna kremi, kje se jo kupi, koliko stane in kdaj jo uporabljate?LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.5.2008 14:42:02   
mala pikica
decembrka, to je kolekcija, ki je namenjena negi in čiščenju suhe, preobčutljive in poškodovane kože bolnikov z atopijskim dermatitisom. Vsi izdelki vsebujejo naravni izvlečlek ovsa, ki se uporablja za pomiritev srbenja, ublažitev draženj in suhosti kože. Kolekcija je sestavljena iz:
- kreme in mleka za nego kože bolnikov z AD
- kopeli, ki ni sredstvo za čiščenje kože, uporablja se kot dodatek k negi zelo suhe kože in kože bolnikov z AD. Pomirja in vlaži razdraženo kožo.
- olja za tuširanje, ki vsebuje blago čistilno sredstvo
- barriere kreme, ki naredi 'bariero' med kožo in vodo, ter onemogoči, da morska sol in klor izzoveta iritacijo ali poslabšanje stanja kože pri AD.

To sem prepisala in brošure, ki sem jo dobila pri pediatrinji. Vsi izdelki se dobijo v lekarnah, cen pa ne bi vedela.
Mi smo zaenkrat dobili vzorčke kopeli in kreme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.5.2008 16:07:16   
izabella1
Pri nas uporabljamo kopel in gel. Kopel in olivno olje izmenično uporabljam (jo vsak dan kopam), gel pa enkrat na teden.Tako gel kot kopel lahko zelo pohvalim. Ne vzdraži kože (ima sicer vedno probleme, če ji samo roke z drugim milom umijem). Obstaja pa tudi milo v kosu, ki je primerno za manjše (oziroma bolj praktično po učnih metodah patronažnih sester). Fantova sestra dela v lekarni in mi je priskrbela tudi kar nekaj testerjev mleka in kreme. Ta dva me pa nista prepričala (ostajamo pri mešanici na recept)

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

ime otroka
danuska

katero ime vam je najbolj všeč?

zala (43%)

zara (11%)

zarja (10%)

zora (2%)

zoja (34%)

Število vseh glasov: 802

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!