|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še enkrat
7.2.2005 15:10:14   
Anonimen
vsem vam na tem forumu dolgujem opravičilo,posebno pa dekici za nekontrolirano reakcijo z moje strani.
Tako obnašanje mi prav nič ni podobno.

To se dogaja ko tisoč stvari zraven delaš in površno prebereš ali ne opaziš ikonic zraven nika.

Neva6

če bom zdržala,se kakšen dan ne bom oglašala za kazen.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še enkrat
7.2.2005 15:12:39   
Anonimen
A zdaj boš pa nas kaznovala?
Kar oglašaj se! ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še enkrat
7.2.2005 15:15:45   
tinkamiška
Nič se kaznovat neva6, ti se kar oglašaj, te je vedno fajn brat:rozica::rozica::rozica:

pa sej ti nobena nič ne zameri, sej vemo, da nisi nič slabega hotela:rozica::rozica::rozica:

Pa naj ti zdej ne bo več hudo, a velja?

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še enkrat
7.2.2005 15:15:57   
koala
NEVA6 Ne javljanje je strogo, pa res STROGO prepovedano

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še enkrat
7.2.2005 15:16:23   
Anonimen
Brez skrbi, Alja, saj itak ne bo zdržala, ha, ha. Neva, saj se ni treba opravičevati. Jaz sem tudi pomislila na kaj takega, na provokacijo. Saj je bilo res malo čudno ob vseh naštetih znakih...
Tako kot zadnjič enkrat, ko je ena pisala (po mojem eden), če porod kaj boli. Tisto je bila provokacija. Pa kako jo (ga)tišči, potem je šla pa na WC, je bilo pa dobro... Tega je veliko. Saj si potem lepo pojasnila. To mora zadostovati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še enkrat
7.2.2005 15:20:11   
lenika
Kakšne provokacije se dogajajo? O tem nič ne vem. Ali mi lahko katera razloži?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še enkrat
7.2.2005 15:23:49   
tinkamiška
Lenika na naslovu Naš vakdan pa še kje drugje se večkrat kdo dela norca, oziroma provocira z kakšnimi vprašanji oziroma odgovori in včasih te to res tako razjezi, da bi ga kr okol ušes. Tukaj pri nas je pa to res bolj redko. Neva je mislila, da se je en hudobec spet hotel mal zezat.

LP,

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še enkrat
7.2.2005 16:00:04   
baguSka
Neva ne drzni si neoglašat!!!!:grrr::hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še enkrat
7.2.2005 16:09:08   
cmokec
Neva, jaz se ne strinjam. Prosim, oglasi se. :((:((:((

Jaz te ne dam, pa če bi nas vse nekam poslala. :love::love: Sej si naša in ne moreš kar tako, kakor se zmisliš. :rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?