Še enkrat (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Še enkrat (7.2.2005 15:10:14)

vsem vam na tem forumu dolgujem opravičilo,posebno pa dekici za nekontrolirano reakcijo z moje strani.
Tako obnašanje mi prav nič ni podobno.

To se dogaja ko tisoč stvari zraven delaš in površno prebereš ali ne opaziš ikonic zraven nika.

Neva6

če bom zdržala,se kakšen dan ne bom oglašala za kazen.

Anonimen -> Še enkrat (7.2.2005 15:12:39)

A zdaj boš pa nas kaznovala?
Kar oglašaj se! ;)

tinkamiška -> Še enkrat (7.2.2005 15:15:45)

Nič se kaznovat neva6, ti se kar oglašaj, te je vedno fajn brat:rozica::rozica::rozica:

pa sej ti nobena nič ne zameri, sej vemo, da nisi nič slabega hotela:rozica::rozica::rozica:

Pa naj ti zdej ne bo več hudo, a velja?

Tinka

koala -> Še enkrat (7.2.2005 15:15:57)

NEVA6 Ne javljanje je strogo, pa res STROGO prepovedano

Anonimen -> Še enkrat (7.2.2005 15:16:23)

Brez skrbi, Alja, saj itak ne bo zdržala, ha, ha. Neva, saj se ni treba opravičevati. Jaz sem tudi pomislila na kaj takega, na provokacijo. Saj je bilo res malo čudno ob vseh naštetih znakih...
Tako kot zadnjič enkrat, ko je ena pisala (po mojem eden), če porod kaj boli. Tisto je bila provokacija. Pa kako jo (ga)tišči, potem je šla pa na WC, je bilo pa dobro... Tega je veliko. Saj si potem lepo pojasnila. To mora zadostovati.

lenika -> Še enkrat (7.2.2005 15:20:11)

Kakšne provokacije se dogajajo? O tem nič ne vem. Ali mi lahko katera razloži?

tinkamiška -> Še enkrat (7.2.2005 15:23:49)

Lenika na naslovu Naš vakdan pa še kje drugje se večkrat kdo dela norca, oziroma provocira z kakšnimi vprašanji oziroma odgovori in včasih te to res tako razjezi, da bi ga kr okol ušes. Tukaj pri nas je pa to res bolj redko. Neva je mislila, da se je en hudobec spet hotel mal zezat.

LP,

Tinka

baguSka -> Še enkrat (7.2.2005 16:00:04)

Neva ne drzni si neoglašat!!!!:grrr::hudicek:

cmokec -> Še enkrat (7.2.2005 16:09:08)

Neva, jaz se ne strinjam. Prosim, oglasi se. :((:((:((

Jaz te ne dam, pa če bi nas vse nekam poslala. :love::love: Sej si naša in ne moreš kar tako, kakor se zmisliš. :rozica::rozica:

cmokec

Stran: [1]