DaniNeli
|
Vam na kratko povem mojo situacijo.. Ko sem zanosila sem imela 60kg,visoka 174cm-kar sem še vedno...nikoli nisem imela težav s težo,lahko rečem,da sem imela popolno postavo.Trenirala sem rokomet in atletiko... No,med nosečnostjo sem se zredila ful,kar 26kg. Ob odpustu iz porodnišnice sem imela 74kg! Ker je bila zima,rodila sem namreč februarja,in bila samo v stanovanju sem pridobila 6kg.Katastrofa!Zakompleksana sama s sabo,nosila xxl stvari...ajoj,ajoj. Tri tedne nazaj pa sem se preselila v hišo k mojemu dragemu.V treh tednih sem šla 4kg dol.Kako?Nevem,jem enkrat na dan...zjutraj kavo in piškote,čez dan kaj malega če ostane moji pikici,npr.kakšen sirček.In ker moj prihaja okrog 18h domov,skuham malo prej in pojeva skupaj. Se pozna,da po hiši je kr več tekanja kot po stanovanju,in na prejšnjem bivališču sem veliko več pojedla,nonstop sem nekaj mlela,al sladko,al kruh s čim gor,itd. Zdaj sem dobila voljo,da se znebim teh 10 nadležnih kilogramov. Upam,da mi bo ratalo. Januarja pa grem tudi v službo,tako,da bom tam v muvingu.
|