|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šampinjoni
26.1.2008 12:31:17   
arielca
Na kakšen način jih pripravljate?

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šampinjoni
26.1.2008 12:37:42   
petra a
v smetanovi omaki,al pa pokuhane v rdečem vinu,al pa samo popečene,al pa pohane,al pa polnjene

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šampinjoni
26.1.2008 12:44:24   
dulcinea
Jaz sem jih zadnjič naredila z ajdovo kašo. Recept je pa na kulinarika.net


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Šampinjoni
26.1.2008 12:56:51   
Sulfinija
V smetanovi omaki,pohane ali ocvrte z jajčko.

LPuser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Šampinjoni
26.1.2008 14:16:21   
Enolla
Zadnjič sem sama nekaj eksperimentirala in je bilo izredno okusno - svežim šampinjonom sem bet dala stran in ga nasekala, dodala nekaj peteršilja, melise in česna in to dala zraven v pekač k piščancu - cca 30 minut pred koncem pečenja. Mislim, da bom jutri vajo ponovila.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trije RECEPTI za puhaste praznične sladice
Preveri tri recepte za puhaste sladice, ki bodo poskrbele za nežen in angelski prehod v novo leto.
Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?