|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ščitnica
21.6.2005 12:02:32   
Pelko
Pozdravljene vse!:)
Že dlje časa spremljam vaše pogovore na Forumu. Zbrala sem pogum in se odločila, da se vam predstavim. Vse vsebine so zanimive, pa četudi še nisem mamica. Kot ste opazile sem nova obiskovalka vašega Foruma. Že dlje časa se z možem trudiva, da postaneva starša. Večarj sem zvedela, da imam povečana ščitnico. Po vsej verjetnosti bom začela z terapijo tablet. Zanima me, ali je priporočljivo v tem času zanositi? Oziroma, na kaj treba paziti, ko zdraviš ščitnico.

Hvala vam in na veliko pogovorov. LP, Pelko:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ščitnica
21.6.2005 12:55:50   
TVN
Dobrodošla, Pelko!

Tudi midva sva zelo dolgo čakala na najino pikico, ampak sedaj jo pridno čuvam in božam trebuščka. Hočem ti torej povedati, da nikar ne obupaj.

Na žalost s ščitnico nimam izkušenj, sem pa vesela, da si se nam pridružila.

Kaj več bodo pa še druge punce povedale!

Vse dobro!:rozica:

(odgovor članu Pelko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ščitnica
21.6.2005 13:14:53   
Pikabu
Jaz tudi nimam izkušenj glede ščitnice, verjetno ti bodo pa povedali, ko boš dobila tablete, če pa ne bodo nič rekli, nikar ne pozabi sama vprašati glede tega. Vem, da je moja teta imela nekaj s ščitnico in ta čas ni smela zanosit. Ti jih le vprašaj.

Dobrodošla na RR. :rozica:

(odgovor članu Pelko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ščitnica
21.6.2005 14:11:07   
Pelko
Pozdravljene!
Hvala za dobrodošlico in spodbudne besede. Brez skrbi se bom pozanimala, kako naprej med zdravljenjem. Večina mi pravi, da odsvetujejo zanositi med zdravljenjem ščitnice. Pač življenje teče dalje in mi veselo zraven.

LP, Pelko

(odgovor članu Pelko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ščitnica
21.6.2005 14:12:20   
Dadi
Pozdravljena...no samo da se boš pozdravila ker je težava s ščitnico tudi velikokrat razlog da ženske ne morejo zanosit.....glede zanositve med terapijo povprašaj zdravnika.

(odgovor članu Pelko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ščitnica
21.6.2005 15:19:59   
Grascakinja
Ojla,

pa vprašaj tole še na forumu Zanositev in ovulacija, tam ziher še bolje vejo.
Ti želim najprej veliko zdravja, pol pa eno zdravo sončece :duda:!

(odgovor članu Pelko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ščitnica
21.6.2005 21:59:40   
spella
Hojla!

Zaradi povečane ščitnice sem bila operirana novembra lani(odstranitev ene polovice), konec decembra sem zanosila, januarja, so mi sporočili, da je bila odstranjena polovica rakasta:((. Odločila sva se (pop dolgem premisleku in mnenju vseh zdravnikov)da drugi del ščitnice odstraniva šele po porodu, ker je najina :duda: zdrava in tako komaj čakamo september, da jo končno lahko primemo v naročje (po vsem hudem kar smo dali v našem zdravstvu skozi). Že celo nosečnost jem tablete Euthyrox, ker so na hormonski osnovi, nimajo drugačnega vpliva (enaka osnova, kot jih proizvaja telo samo). Ne vem kakšno terapijo so ti predpisali, ampak, če je na hormonski osnovi ni panike in lahko normalno zanosiš.

Če želiš vedeti še kaj več piši privat ;).

Lp Špela:rozica::rozica:

(odgovor članu Pelko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ščitnica
22.6.2005 7:01:20   
Natasa-6
Tudi jaz sem imela težave s ščitnico in se zdravila, 3 leta nisem mogla zanostiti, po 3 letih mi je uspelo, hkrati pa sem še vedno zdravila preveč delujočo ščitnico. V 10.tednu sem imela splav, takrat pa sva se z možem odločila, da si dam ščitnico operirati. Popolnoma so mi jo odstranili, zdaj jem vsak dan ščitnične hormone. Pol leta po operaciji sem zanosila in po 9 mesecih rodila popolnoma zdravo punčko.
Če te še kaj zanima, se mi oglasi na privat.
Pa kar pogumno!

(odgovor članu Pelko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ščitnica
22.6.2005 8:04:56   
Anonimen
Če boš začela s hormonsko terapijo zaradi znižane vrednosti hormonov, potem jih boš prav gotovo jemala vse življenje v večjih ali manjših dozah, odvisno od hormonskih vrednosti.
Zanosiš lahko brez problema, pomembno je le, da ti bolj pogosto kontrolirajo hormonsko stanje in glede na to prilagajajo dozo.
Sicer pa bo najbolj primerno, da vprašaš svojega zdravnika. Če načrtuješ otroka, ti svetujem, da naj ti to tirolog zapiše v izvid, da boš na podlagi tega imela pravico do teh dodatnih preiskav (pri nas sicer hormonsko sliko kontrolirajo na leto in pol).

(odgovor članu Pelko)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......