Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: črni šampinjoni iz skrinje 6.9.2011 16:40:53
|
|
|
|
Katy78
|
Hm, mogoče bi morala pa kar zmrznjene dat kuhat... No, vsaj jaz gob nikoli prej ne odtajam ampak jih uporabim direkt iz skrinje. Ravno jutri bo omaka iz jurčkov (zmrznjeni) in testenine.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 6.9.2011 16:47:49 >
|
|
|
|
RE: črni šampinjoni iz skrinje 6.9.2011 20:42:20
|
|
|
|
mini86
|
sj res ne vem zakaj sm to nardila.. zmeri fliknem zmrznene not.. no juha je pa dobra
_____________________________
Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
|
|
|
|
RE: črni šampinjoni iz skrinje 7.9.2011 10:52:59
|
|
|
|
Andromeda
|
Mislim, da postanejo črni zaradi vode, ki se izloči med odtajanjem. Naslednjič jih ne odtajaj, pa bo, drugače so pa povsem užitni.
|
|
|
|
RE: črni šampinjoni iz skrinje 7.9.2011 19:20:15
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Mislim, da postanejo črni zaradi vode, ki se izloči med odtajanjem. Naslednjič jih ne odtajaj, pa bo, drugače so pa povsem užitni. Točno tako kot si napisala, malo so temni drugače pa odlični.
|
|
|
|
RE: črni šampinjoni iz skrinje 24.9.2011 20:42:46
|
|
|
|
suzolinka
|
Meni potemnijo že v skrinji, ne med odtajanjem. Zakaj ne vem, okus je pa normalen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?