Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: črna barva pri tičini masi 19.8.2010 14:31:31
|
|
|
|
blaža
|
Črna in rdeča sta res težavni barvi, se pa vseeno da, še posebaj manjše figurice, če ne oblačiš cele torte, ma se da tudi to. V glavnem dooosti črne ali rdeče barve, pa pa sladkorja v prahu, da zmes ni lepljiva. to je to.
|
|
RE: črna barva pri tičini masi 25.8.2010 19:55:53
|
|
|
|
snežinka *
|
Ne vem od kod si LadyB. V črnučah je pekarna Vrhnika, kje prodajajo svega i svašta za peko slaščic. Tam sem kupila tekočo črno barvo, ker jo rabim za torto v obliki čelade (črne) V petek jo bom prvič preizkusila v tičini masi, pa ti lahko povem, če je res intenzivna. Prodajalka mi je zagotovila, da je....bomo videli... Lp
|
|
|
|
RE: črna barva pri tičini masi 6.9.2010 15:41:06
|
|
|
|
suzolinka
|
Jaz sem črno barvo (tekočo) kupila v Črnučah (Pekarna Vrhnika). Prodajalka mi je rekla naj najprej maso zmešam s kakavom in šele potem dodam črno barvo. In res je tako. Ko maso enkrat "zamažeš", da ni več snežno bela, jo veliko lažje obarvaš na črno. Za rdečo to seveda ne velja. Rdečo imam njihovo v prahu in je res rdeča.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?