|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje tipkovnice Logitech
18.11.2007 21:11:14   
Strawberrie Cherrie
a se komu sanja,kako ščistim tipke pri srebrno-črni logitechovi tipkovnici? prosim za navodila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje tipkovnice Logitech
18.11.2007 21:14:34   
Anonimen
user posted image Si me nasmejala.user posted image

Tako k pr drugih tipkovnicahuser posted image .....pa hvala k si me spomlna da bi bla tud moja potrebna čiščenjauser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2007 21:15:55   
Strawberrie Cherrie
kako?
ker ne morem tega kl***pokorva odstranit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2007 21:17:24   
Peli
Jest sm včeraj tašči pucala svetlo tipkovnico kar z acetonom, ker je bla res grozna, drugače pa najino temno puca mož z vato navlaženo z milnico in vatiranim palčkam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2007 21:18:44   
Anonimen
Aja...ti bi jo odprlauser posted image . Hja to pa ne vem k jst jo nikol ne, tipkovnico pač posesam in prepiham pa je. Pol pa tipke spucam z vatami, palčkami za uha in ščetko.

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2007 21:20:31   
Strawberrie Cherrie
moram jo odpret,ker se je  pri Tju in presledku not nekaj zataknilo. mojega bom nabunkala,ker je zraven PCja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2007 21:21:51   
Anonimen
A z zobno ščetko ne moreš ven spravit?

Drgač pa....on nej jo spuca če jo je zasvinjaluser posted image . Kaj se ti s tem ubadaš.

Bom pa jutri v šihtu pogledala kako gre to. K doma nimam take, v šihtu mam pa čist isto.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2007 21:22:38   
Strawberrie Cherrie
ker zdej tipkam tko kot en psihopat,ki klofa po njej,kot  nor, da sploh prime kaj.
dec spi mene pa živcira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2007 21:25:53   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

A z zobno ščetko ne moreš ven spravit?

Drgač pa....on nej jo spuca če jo je zasvinjaluser posted image . Kaj se ti s tem ubadaš.

Bom pa jutri v šihtu pogledala kako gre to. K doma nimam take, v šihtu mam pa čist isto.user posted image

stori to. najlepša ti hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2007 8:09:42   
poliloni
A tipka pa ne gre ven tako kot pri ostalih tipkovnicahuser posted image
Jaz sem prejšnjič kar tipko po tipko ven zmetala.....

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2007 10:54:11   
totimato

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

moram jo odpret,ker se je  pri Tju in presledku not nekaj zataknilo. mojega bom nabunkala,ker je zraven PCja.user posted image

1. ugasneš računalnik in odklopiš tipkovnico.
2.  vzameš digitalni fotoaparat in slikaš tipkovnico.
3. vzameš pinceto in odstraniš - nežno in z občutkom, tipko. Pinceto potisneš pod tipko tako, da je vsak od obeh krakov pincete na robu tipke. Tako se bo tipka dvigovala enakomerno in se ne bo polomila. Nežno in z občutkom!! Preslednica je ponavadi vpeta na dveh mestih - zato je bolje, da jo odstraniš s prsti, ko odstraniš črke okoli nje. Glede na to, da gre za polivanje z pijačo/ostanke hrane, bi bilo pametno odstraniti vse tipke.
4. posesaš in nato s čisto vodo in čisto krpico počistimo madeže tekočin. Pravtako očisti tipke.
5. počakaj da se posuši ali pofenaj - pazi da ne segreješ preveč.
6. pogledaš na digitalni fotoaparat, kje je kateri tipki mesto in jo samo stisneš na mesto - nežno, da naredi klik.
7. priklopiš tipkovnico in prižgeš računalnik in preveriš delovanje
8. zadovoljno se odpraviš na sendvič in osvežilen kozarec vode z okusom v kuhinjo, daleč stran od računalnika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2007 12:31:05   
Strawberrie Cherrie
hvala.
sploh glede tegale s pinceto.ker tipke kr tko ne gredo ven
IZVIRNO SPOROČILO: totimato

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

1. ugasneš računalnik in odklopiš tipkovnico.
2.  vzameš digitalni fotoaparat in slikaš tipkovnico.
3. vzameš pinceto in odstraniš - nežno in z občutkom, tipko. Pinceto potisneš pod tipko tako, da je vsak od obeh krakov pincete na robu tipke. Tako se bo tipka dvigovala enakomerno in se ne bo polomila. Nežno in z občutkom!! Preslednica je ponavadi vpeta na dveh mestih - zato je bolje, da jo odstraniš s prsti, ko odstraniš črke okoli nje. Glede na to, da gre za polivanje z pijačo/ostanke hrane, bi bilo pametno odstraniti vse tipke.
4. posesaš in nato s čisto vodo in čisto krpico počistimo madeže tekočin. Pravtako očisti tipke.
5. počakaj da se posuši ali pofenaj - pazi da ne segreješ preveč.
6. pogledaš na digitalni fotoaparat, kje je kateri tipki mesto in jo samo stisneš na mesto - nežno, da naredi klik.
7. priklopiš tipkovnico in prižgeš računalnik in preveriš delovanje
8. zadovoljno se odpraviš na sendvič in osvežilen kozarec vode z okusom v kuhinjo, daleč stran od računalnika user posted image

(odgovor članu totimato)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2007 16:42:32   
Snowflake
komplicirate...vržeš jo pod tuš in daš na radiator da se posuši...naša ista tipkovnica oprana že 5xuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2007 21:57:36   
Anonimen
jst raje kupim novo...pa kdo bi se zajebuser posted image

(odgovor članu Snowflake)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.11.2007 22:09:19   
baguSka
ja eni mate dinar.. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.11.2007 22:12:36   
Snowflake
za 25 evrov ziher ne vržeš stran tipkovniceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.11.2007 23:36:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Snowflake

za 25 evrov ziher ne vržeš stran tipkovniceuser posted image

sej pravm...za 25eur raj kupm novo...pa sej je ne pucas vsak mesec, ne...tistih 1x na let me pa tud ne bo pobral...in ne, baguska, ne seremo dnarja :)

(odgovor članu Snowflake)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.11.2007 23:39:08   
Anonimen
eh, bom rajs tih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.4.2010 13:43:25   
Zivahna
IZVIRNO SPOROČILO: Etta

Končno sem našla rešitev za ćiščenje tipkovnice.....po vseh borbah čiščenja z ne vem kakšnimo krpicami, palčkami za ušesa, ....kupila sem si izdelek, ki se mu reče CyberClean. Gre za neke vrsti zmes, ki jo enostavno pritisneš ob tipkovnico, in ko jo odstraniš, pobere čisto vse....po površini, robovih in tudi po najbolj nedostonih delih...po tipkami. Uporablja se lahko tudi za čiščenje ostalih nedostopnih mest....jaz z njo čistim tipke na mobilnem telefonu, daljinec za tv, zračnike in ostale površine v avtu (za to obstaja prav ena posebna izvedba). Večkrat jo lahko uporabiš (do 50_x_), no je treba spirati z vodo, ker že sama po sebi deluje dezinfekcijsko. Skratka super je!
Je pa zadevo treba preizkusit.....sama nisem vrejela v efekt, dokler nisem poskusila. Sedaj pa mi služi kot super darilo za vse, za katere ne vem, kaj jim podariti:)

Moja sodelavka je tole zadnjič tudi prinesla v službo, ker je hudičevo jezna bila nad kvaliteto storitev naše čistilke. Najprej sem gledala kaj hudiča je to za en smrku pa še čuden občutek je v rokah to držati ampak je pa efektivno ščištila tipkovnico. 

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 7.5.2010 22:15:11 >

(odgovor članu Etta)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.5.2010 20:50:45   
Simplicity
Meni se zdi res super, pa tudi cena je relativno ugodna. Sem pa videl, da prodajajo to tudi v Mercatorju in na nekaterih Petrolovih bencinskih servisih.

< Sporočilo je popravil Simplicity -- 7.5.2010 20:51:30 >

(odgovor članu Zivahna)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.5.2010 19:35:32   
Etta
Veliko informacij in video predstavitev lahko najdete tudi tukaj: http://sl-si.facebook.com/pages/Cyber-Clean-Slovenija/114359605251565;

(odgovor članu Simplicity)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.