Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 18.11.2007 21:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Si me nasmejala. Tako k pr drugih tipkovnicah .....pa hvala k si me spomlna da bi bla tud moja potrebna čiščenja
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 18.11.2007 21:15:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
kako? ker ne morem tega kl***pokorva odstranit.
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 18.11.2007 21:17:24
|
|
|
|
Peli
|
Jest sm včeraj tašči pucala svetlo tipkovnico kar z acetonom, ker je bla res grozna, drugače pa najino temno puca mož z vato navlaženo z milnico in vatiranim palčkam .
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 18.11.2007 21:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja...ti bi jo odprla . Hja to pa ne vem k jst jo nikol ne, tipkovnico pač posesam in prepiham pa je. Pol pa tipke spucam z vatami, palčkami za uha in ščetko.
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 18.11.2007 21:20:31
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
moram jo odpret,ker se je pri Tju in presledku not nekaj zataknilo. mojega bom nabunkala,ker je zraven PCja.
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 18.11.2007 21:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
A z zobno ščetko ne moreš ven spravit? Drgač pa....on nej jo spuca če jo je zasvinjal . Kaj se ti s tem ubadaš. Bom pa jutri v šihtu pogledala kako gre to. K doma nimam take, v šihtu mam pa čist isto.
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 18.11.2007 21:22:38
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ker zdej tipkam tko kot en psihopat,ki klofa po njej,kot nor, da sploh prime kaj. dec spi mene pa živcira.
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 18.11.2007 21:25:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 A z zobno ščetko ne moreš ven spravit? Drgač pa....on nej jo spuca če jo je zasvinjal . Kaj se ti s tem ubadaš. Bom pa jutri v šihtu pogledala kako gre to. K doma nimam take, v šihtu mam pa čist isto. stori to. najlepša ti hvala.
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 19.11.2007 8:09:42
|
|
|
|
poliloni
|
A tipka pa ne gre ven tako kot pri ostalih tipkovnicah Jaz sem prejšnjič kar tipko po tipko ven zmetala.....
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 19.11.2007 10:54:11
|
|
|
|
totimato
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie moram jo odpret,ker se je pri Tju in presledku not nekaj zataknilo. mojega bom nabunkala,ker je zraven PCja. 1. ugasneš računalnik in odklopiš tipkovnico. 2. vzameš digitalni fotoaparat in slikaš tipkovnico. 3. vzameš pinceto in odstraniš - nežno in z občutkom, tipko. Pinceto potisneš pod tipko tako, da je vsak od obeh krakov pincete na robu tipke. Tako se bo tipka dvigovala enakomerno in se ne bo polomila. Nežno in z občutkom!! Preslednica je ponavadi vpeta na dveh mestih - zato je bolje, da jo odstraniš s prsti, ko odstraniš črke okoli nje. Glede na to, da gre za polivanje z pijačo/ostanke hrane, bi bilo pametno odstraniti vse tipke. 4. posesaš in nato s čisto vodo in čisto krpico počistimo madeže tekočin. Pravtako očisti tipke. 5. počakaj da se posuši ali pofenaj - pazi da ne segreješ preveč. 6. pogledaš na digitalni fotoaparat, kje je kateri tipki mesto in jo samo stisneš na mesto - nežno, da naredi klik. 7. priklopiš tipkovnico in prižgeš računalnik in preveriš delovanje 8. zadovoljno se odpraviš na sendvič in osvežilen kozarec vode z okusom v kuhinjo, daleč stran od računalnika
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 19.11.2007 12:31:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
hvala. sploh glede tegale s pinceto.ker tipke kr tko ne gredo ven IZVIRNO SPOROČILO: totimato IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie moram jo odpret,ker se je pri Tju in presledku not nekaj zataknilo. mojega bom nabunkala,ker je zraven PCja. 1. ugasneš računalnik in odklopiš tipkovnico. 2. vzameš digitalni fotoaparat in slikaš tipkovnico. 3. vzameš pinceto in odstraniš - nežno in z občutkom, tipko. Pinceto potisneš pod tipko tako, da je vsak od obeh krakov pincete na robu tipke. Tako se bo tipka dvigovala enakomerno in se ne bo polomila. Nežno in z občutkom!! Preslednica je ponavadi vpeta na dveh mestih - zato je bolje, da jo odstraniš s prsti, ko odstraniš črke okoli nje. Glede na to, da gre za polivanje z pijačo/ostanke hrane, bi bilo pametno odstraniti vse tipke. 4. posesaš in nato s čisto vodo in čisto krpico počistimo madeže tekočin. Pravtako očisti tipke. 5. počakaj da se posuši ali pofenaj - pazi da ne segreješ preveč. 6. pogledaš na digitalni fotoaparat, kje je kateri tipki mesto in jo samo stisneš na mesto - nežno, da naredi klik. 7. priklopiš tipkovnico in prižgeš računalnik in preveriš delovanje 8. zadovoljno se odpraviš na sendvič in osvežilen kozarec vode z okusom v kuhinjo, daleč stran od računalnika
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 19.11.2007 16:42:32
|
|
|
|
Snowflake
|
komplicirate...vržeš jo pod tuš in daš na radiator da se posuši...naša ista tipkovnica oprana že 5x
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 21.11.2007 21:57:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jst raje kupim novo...pa kdo bi se zajeb
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 21.11.2007 22:09:19
|
|
|
|
baguSka
|
ja eni mate dinar.. :)
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 21.11.2007 22:12:36
|
|
|
|
Snowflake
|
za 25 evrov ziher ne vržeš stran tipkovnice
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 21.11.2007 23:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snowflake za 25 evrov ziher ne vržeš stran tipkovnice sej pravm...za 25eur raj kupm novo...pa sej je ne pucas vsak mesec, ne...tistih 1x na let me pa tud ne bo pobral...in ne, baguska, ne seremo dnarja :)
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 21.11.2007 23:39:08
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, bom rajs tih
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 24.4.2010 13:43:25
|
|
|
|
Zivahna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Etta Končno sem našla rešitev za ćiščenje tipkovnice.....po vseh borbah čiščenja z ne vem kakšnimo krpicami, palčkami za ušesa, ....kupila sem si izdelek, ki se mu reče CyberClean. Gre za neke vrsti zmes, ki jo enostavno pritisneš ob tipkovnico, in ko jo odstraniš, pobere čisto vse....po površini, robovih in tudi po najbolj nedostonih delih...po tipkami. Uporablja se lahko tudi za čiščenje ostalih nedostopnih mest....jaz z njo čistim tipke na mobilnem telefonu, daljinec za tv, zračnike in ostale površine v avtu (za to obstaja prav ena posebna izvedba). Večkrat jo lahko uporabiš (do 50_x_), no je treba spirati z vodo, ker že sama po sebi deluje dezinfekcijsko. Skratka super je! Je pa zadevo treba preizkusit.....sama nisem vrejela v efekt, dokler nisem poskusila. Sedaj pa mi služi kot super darilo za vse, za katere ne vem, kaj jim podariti:) Moja sodelavka je tole zadnjič tudi prinesla v službo, ker je hudičevo jezna bila nad kvaliteto storitev naše čistilke. Najprej sem gledala kaj hudiča je to za en smrku pa še čuden občutek je v rokah to držati ampak je pa efektivno ščištila tipkovnico.
< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 7.5.2010 22:15:11 >
|
|
|
|
RE: čiščenje tipkovnice Logitech 7.5.2010 20:50:45
|
|
|
|
Simplicity
|
Meni se zdi res super, pa tudi cena je relativno ugodna. Sem pa videl, da prodajajo to tudi v Mercatorju in na nekaterih Petrolovih bencinskih servisih.
< Sporočilo je popravil Simplicity -- 7.5.2010 20:51:30 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.