Zivahna -> RE: čiščenje tipkovnice Logitech (24.4.2010 13:43:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Etta Končno sem našla rešitev za ćiščenje tipkovnice.....po vseh borbah čiščenja z ne vem kakšnimo krpicami, palčkami za ušesa, ....kupila sem si izdelek, ki se mu reče CyberClean. Gre za neke vrsti zmes, ki jo enostavno pritisneš ob tipkovnico, in ko jo odstraniš, pobere čisto vse....po površini, robovih in tudi po najbolj nedostonih delih...po tipkami. Uporablja se lahko tudi za čiščenje ostalih nedostopnih mest....jaz z njo čistim tipke na mobilnem telefonu, daljinec za tv, zračnike in ostale površine v avtu (za to obstaja prav ena posebna izvedba). Večkrat jo lahko uporabiš (do 50_x_), no je treba spirati z vodo, ker že sama po sebi deluje dezinfekcijsko. Skratka super je! Je pa zadevo treba preizkusit.....sama nisem vrejela v efekt, dokler nisem poskusila. Sedaj pa mi služi kot super darilo za vse, za katere ne vem, kaj jim podariti:) Moja sodelavka je tole zadnjič tudi prinesla v službo, ker je hudičevo jezna bila nad kvaliteto storitev naše čistilke. Najprej sem gledala kaj hudiča je to za en smrku pa še čuden občutek je v rokah to držati ampak je pa efektivno ščištila tipkovnico.
|
|
|
|