Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 6.4.2006 21:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
V bolje založenih trgovinah obstaja čistilo prav za čiščenje umazanih fug. Poglej v BAUHAUSU, MERKURJU. Mogoče bi ti pa uspelo, če fuge namočiš z varekino. Probati ni greh pravijo. lp
|
|
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 6.4.2006 22:33:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Čistilo za fuge, zobna ščetka ali žica. Če so fuge bele, jih bo pa verjetno lažje prebarvat.
|
|
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 6.4.2006 23:39:23
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz ploščice in fuge v tuš kabini čistim z Brefom - s klorom (je za plesni).
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 6.4.2006 23:50:16
|
|
|
|
KODA
|
Kolegica mi je kazala eno čistilo za fuge,ki ga je kupila v OBI-ju.Spomnim se samo,da je v zeleni platenki,stane pa okoli 1000 sit.Baje zelo učinkovito.
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 7.4.2006 7:25:01
|
|
|
|
bambolina
|
Eno čistilo je pa res super, za vse še tako trdovratne madeže...to je Maglio (v plastenki na šprico - rumene barve). Jaz ga kupujem v Mercatorju in ga imajo gotovo v vseh bolje založenih trgovinah. Samo pošpricaš in pustiš 2 minutki in zbrišeš, učinek je neverjeten. No, fuge bo potrebno še malo zdrgniti. Probaj, res je fajn!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.