|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čeveljčki canguro
27.1.2010 15:37:31   
Evica22
Zanima me, če je katera kupila svojim malčkom te čeveljčke? Ravno danes sem jih zagledala v Alpini in so mi takoj padli v oči: lepi, mehki in znižani (iz 45 na 15 eur). Prodajalka je bila prijazna in mi jih je dala domov na "probo", tako da imam do jutri časa, da se odločim za nakup. Prosim za nasvet: vzeti ali ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čeveljčki canguro
27.1.2010 16:02:43   
blaža
za to ceno, mislim, da nimaš kaj razmišljat, če jih vzameš al ne.

Jaz sem tudi enako znamko dobila supergice za 11e. so bli znižani za 60% zaradi ukinitve programa v eni trgovinici in nisem 2x premislila, če jih vzamem al ne za ta denar, pa usnejn vložek, lepo narejeni,... Itak pomlad ne traja dolgo, pol poleti pa spet nova obutev.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2010 17:06:12   
Evica22
Se strinjam s tabo...imam kar dva modelčka doma, tako da bom verjetno kar oba vzela. Je res smešno nizka cena... me je bilo samo strah, da ne bi bili slabi za malčkovo nogico. 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2010 19:21:46   
hubi
Naš fant jih zelo rad nosi. Že nekaj sezon jih imamo.

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2010 23:36:32   
živa
Smo zelo zadovoljni user posted image . Imamo ene visoke in ene nizke, nobeni niso zimski, ampak prehodni.

Lp,

živa

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2010 0:04:21   
nananaja
Tam, kjer sem prodajala čevlje kot študentka, smo jih imeli kar nekaj. Večina mi jih je bilo všeč, bi jih kupila svojim.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?