čeveljčki canguro (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Evica22 -> čeveljčki canguro (27.1.2010 15:37:31)

Zanima me, če je katera kupila svojim malčkom te čeveljčke? Ravno danes sem jih zagledala v Alpini in so mi takoj padli v oči: lepi, mehki in znižani (iz 45 na 15 eur). Prodajalka je bila prijazna in mi jih je dala domov na "probo", tako da imam do jutri časa, da se odločim za nakup. Prosim za nasvet: vzeti ali ne?

blaža -> RE: čeveljčki canguro (27.1.2010 16:02:43)

za to ceno, mislim, da nimaš kaj razmišljat, če jih vzameš al ne.

Jaz sem tudi enako znamko dobila supergice za 11e. so bli znižani za 60% zaradi ukinitve programa v eni trgovinici in nisem 2x premislila, če jih vzamem al ne za ta denar, pa usnejn vložek, lepo narejeni,... Itak pomlad ne traja dolgo, pol poleti pa spet nova obutev.

Evica22 -> RE: čeveljčki canguro (27.1.2010 17:06:12)

Se strinjam s tabo...imam kar dva modelčka doma, tako da bom verjetno kar oba vzela. Je res smešno nizka cena... me je bilo samo strah, da ne bi bili slabi za malčkovo nogico. 

hubi -> RE: čeveljčki canguro (27.1.2010 19:21:46)

Naš fant jih zelo rad nosi. Že nekaj sezon jih imamo.

živa -> RE: čeveljčki canguro (27.1.2010 23:36:32)

Smo zelo zadovoljni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Imamo ene visoke in ene nizke, nobeni niso zimski, ampak prehodni.

Lp,

živa

nananaja -> RE: čeveljčki canguro (28.1.2010 0:04:21)

Tam, kjer sem prodajala čevlje kot študentka, smo jih imeli kar nekaj. Večina mi jih je bilo všeč, bi jih kupila svojim.

Stran: [1]