|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakamo naprej...:(
13.2.2005 22:39:48   
lucika
pa je spet prisla :hudicek:. nekaj se prikazuje, tak da ni vec upanja.
ostajam na drugem seznamu in zbiram veselje ,da upam naprej:(

enkrat menda bo...
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.2.2005 22:41:03   
anajmad
Bo,bo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
en lp:morje:D.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2005 22:42:30   
AKŠ
seveda bo.....

jaz je ne pričakujem jutri.....bomo pa vidli če nam bo "zasrala" valentinovo.....bomo pač šli v nove boje....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2005 22:44:07   
Sisy
tud jaz predvidevam da mi bo pokvarila Valentinovo....:(

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2005 22:48:27   
lucika
jaz pa jutri praznujem... sam dans sem pa kar malo zalostna postala. sem imela prevelike nacrte...

se pa moram pohvalit: danes, ko sem se stara xx, sem se lotila, in prvic v zivljenju skuhala govejo juho. je bila super dobra. da ko bom povedala kdaj, kdaj sem jo prvic, bom lahko rekla leto manj:)

zal pa ne bom mogla isto rect, kdaj sem zanosila:(

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2005 22:50:02   
AKŠ
lucika, ne bodi žalostna.....boš pa lahko rekla, da si vsako leto naredila nekaj novega....;)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2005 23:04:54   
cmokec
Lucika, jutri je nov dan. Če ti paše jokat, se jokaj, smejala se boš lahko zelo kmalu. Nihče ti ne more povedati, kaj se lahko pripeti v naslednjem mesecu, mogoče je pa čisto vse. Zato glavo pokonci in vztrajno naprej. Mogoče je tvoj srečni mesec resnično čisto blizu. Nekje je sigurno in ti stopaš z vsakim dnem bližje cilju.

Držim :miska::miska: in ti pošiljam :angel::angel: in :rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2005 16:55:39   
luna39
lucija, za valentinovo smo pa res ene dobile lepo rdečo v paket zavito in presenečenje je tu- ta :hudicek::hudicek::hudicek:, ki bi moral biti ne vem kje.......:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2005 10:08:56   
kiky
NIC BIT ZALOSTNA, SEJ GRE MESEC TAKO HITRO NAOKOLI LE PRIDNO :sloncek::sloncek:, PA NIC MISLIT NA TO PA BO,.... srecno kiky

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......