|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudeži obstajajo
1.10.2004 10:58:33   
Anonimen
Za vsa tista dekleta in ženske,ki si želijo otročka,pa se jim trenutno želja še ni uresničila.NIKOLI NE OBUPAT!!!Včeraj sem na ekranu televizije zagledala od sreče ožarjen obraz mladega dekleta,ki je v naročju držala prečudovito novorojenko.Začel se je intrvju z mlado mamico.Leta 1998 je komaj 23 letna izvedela da ima tumor na jajčnikih.Morala je na operacijo.Ko se je zbudila iz narkoze so ji povedali,da so ji odstranili en cel jajčnik od drugega pa je ostalo samo malo.Svet se je mlademu dekletu podrl.Usoda ji je bila zapečatena,otrok ne bo mogla imeti.Doktor ji je rekel, da nima niti deset procentov možnosti.Drugi pa da so možnosti ničle.Po kemioterapiji po okrevanju,pa se je zgodil čudež.Navkljub črnim napovedim je zanosila in pred dvemi dnevi rodila zdravo težko pričakovano deklico.Zdravniki so bili vsi istega mnenja ZGODIL SE JE ČUDEŽ.Zato vsem vam,čas bo prinesel svoje ne obupat.Lep pozdrav od Neve....:sloncek::sloncek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čudeži obstajajo
1.10.2004 11:03:43   
Janeja
:bravo::bravo::bravo: za tako lepe čudeže :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čudeži obstajajo
1.10.2004 11:10:24   
Pia73
Samo kaj, ko se čudeži dogajajo tako redko,......

Ne bom spet ponavljala moje teorije o čudežih!!! :zmeden:

Sicer zelo optimistična Pia73, ki v čudeže,........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čudeži obstajajo
1.10.2004 14:30:23   
Anonimen
Pia73 boš videla da enkrat bo.Saj vem meni je lahko govoriti,ti pa se vsak dan spopadaš z dvomom.Toliko načinov tako napredna je medicina vraga enkrat vama mora ratati.Ne vem sicer kaj vse sta že prestala in kakšni so rezultati,jaz ti samo rečem imej še naprej trdno voljo in vsaj malo verjemi v čudež.Pozdrav iz deževne obale....:morje:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čudeži obstajajo
1.10.2004 17:26:37   
Pia73
Ja, neva6, hvala za spodbudne besede ampak imaš prav najlažje je govoriti! Verjami, za menoj je že veliko hudega, pa da ne bom krivična tudi lepega. Ampak v čudeže, ne v te pa trenutno ne verjemem! Pa hvala!

Lp Pia73

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čudeži obstajajo
4.10.2004 6:55:40   
Špelka
uvau!!!

Da bi tud nam na forumu nebesa namenila take čudeže...:angel::angel::angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čudeži obstajajo
4.10.2004 12:41:34   
nena m
Pia73, jaz imam doma en tak "čudež", ki ima že dve leti. Vsi zdravniki so nama napovedovali minimalne možnosti za otročička. Dejali so nama celo, da imava več možnosti, da zadeneva na lotu, kot pa, da bi zanosila. Ampak po 5 letih in niti ne vem koliko IVF postopkih nama je uspelo. Zato moram še enkrat napisat, punce samo ne obupat. Če je uspelo nama, lahko uspe vsem. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.