Čudeži obstajajo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Čudeži obstajajo (1.10.2004 10:58:33)

Za vsa tista dekleta in ženske,ki si želijo otročka,pa se jim trenutno želja še ni uresničila.NIKOLI NE OBUPAT!!!Včeraj sem na ekranu televizije zagledala od sreče ožarjen obraz mladega dekleta,ki je v naročju držala prečudovito novorojenko.Začel se je intrvju z mlado mamico.Leta 1998 je komaj 23 letna izvedela da ima tumor na jajčnikih.Morala je na operacijo.Ko se je zbudila iz narkoze so ji povedali,da so ji odstranili en cel jajčnik od drugega pa je ostalo samo malo.Svet se je mlademu dekletu podrl.Usoda ji je bila zapečatena,otrok ne bo mogla imeti.Doktor ji je rekel, da nima niti deset procentov možnosti.Drugi pa da so možnosti ničle.Po kemioterapiji po okrevanju,pa se je zgodil čudež.Navkljub črnim napovedim je zanosila in pred dvemi dnevi rodila zdravo težko pričakovano deklico.Zdravniki so bili vsi istega mnenja ZGODIL SE JE ČUDEŽ.Zato vsem vam,čas bo prinesel svoje ne obupat.Lep pozdrav od Neve....:sloncek::sloncek:

Janeja -> Čudeži obstajajo (1.10.2004 11:03:43)

:bravo::bravo::bravo: za tako lepe čudeže :bravo::bravo::bravo:

Pia73 -> Čudeži obstajajo (1.10.2004 11:10:24)

Samo kaj, ko se čudeži dogajajo tako redko,......

Ne bom spet ponavljala moje teorije o čudežih!!! :zmeden:

Sicer zelo optimistična Pia73, ki v čudeže,........

Anonimen -> Čudeži obstajajo (1.10.2004 14:30:23)

Pia73 boš videla da enkrat bo.Saj vem meni je lahko govoriti,ti pa se vsak dan spopadaš z dvomom.Toliko načinov tako napredna je medicina vraga enkrat vama mora ratati.Ne vem sicer kaj vse sta že prestala in kakšni so rezultati,jaz ti samo rečem imej še naprej trdno voljo in vsaj malo verjemi v čudež.Pozdrav iz deževne obale....:morje:

Pia73 -> Čudeži obstajajo (1.10.2004 17:26:37)

Ja, neva6, hvala za spodbudne besede ampak imaš prav najlažje je govoriti! Verjami, za menoj je že veliko hudega, pa da ne bom krivična tudi lepega. Ampak v čudeže, ne v te pa trenutno ne verjemem! Pa hvala!

Lp Pia73

Špelka -> Čudeži obstajajo (4.10.2004 6:55:40)

uvau!!!

Da bi tud nam na forumu nebesa namenila take čudeže...:angel::angel::angel:

nena m -> Čudeži obstajajo (4.10.2004 12:41:34)

Pia73, jaz imam doma en tak "čudež", ki ima že dve leti. Vsi zdravniki so nama napovedovali minimalne možnosti za otročička. Dejali so nama celo, da imava več možnosti, da zadeneva na lotu, kot pa, da bi zanosila. Ampak po 5 letih in niti ne vem koliko IVF postopkih nama je uspelo. Zato moram še enkrat napisat, punce samo ne obupat. Če je uspelo nama, lahko uspe vsem. LP

Stran: [1]