|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čokoladni mousse!
19.4.2007 17:08:31   
MalaPika07

Včeraj sem gledala neko tv prodajo, kjer je pokazalo en pomoje okusen čokoladni mousse, lep za videt. Ker je mene matral firbec, sem si ga danes kupila in itak zmazala. Pa me zanima, če ga katera pripravlja doma in kako?

Lp!user posted image

Zaspanček Roman... 6.8.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čokoladni mousse!
19.4.2007 18:42:03   
tinčica
meni je najbolš sladka smetana stepena potem pa narahlo dodaš nutelo, ma zakonuser posted image

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2007 22:00:29   
total
IZVIRNO SPOROČILO: tinčica

meni je najbolš sladka smetana stepena potem pa narahlo dodaš nutelo, ma zakonuser posted image

Men tut user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2007 14:00:50   
solatja
sem objavla recept. nahaja se na strani 5 kuhanja - najboljši mousse.

glih ta teden se ukvarjam z idejo, da bi delala vanilijevega, namreč namest čokolade nameravam dat tist prah za vročo čokolado (belo) in nek vanijev koncentrat (take kapsulce). pa še zbiram pogumuser posted image user posted image pa v čokoladnega bom vrgla še mal tistga metinga koncentrata - me zanima če bo kej podoben okusu after8. user posted image user posted image user posted image namest sladoleda user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?