|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čisto zmedena
17.8.2005 15:47:57   
IrenaO.
Pozdravljene punce...Kakšn ourco nazaja sem se pogovarajala z sodelavko in sva prišle malo do nesporazuma in sicer, ona pravi, da lahko zanosiš kadar koli, samo da je med ovulacijo večja možnost, jaz pa pravim, da lahko samo med ovulacijo, no se kateri kaj sanja o tem, katera od naju ima prav, hvala in lep dan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čisto zmedena
17.8.2005 15:50:03   
lenika
Največja možnost za zanositev je med ovulacijo, je pa tudi majhna možnost, da zanosiš izven ovulacije. Vsaj mislim, da je tako.

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čisto zmedena
17.8.2005 16:11:34   
Katjusa
Tud jaz sem slisala ze za primer da so zanosile cist izven casa ko so mislile da so imele ovulacijo sem ze slisala tud za primer ko je katera zanosila med M. Vse je mozno sam verjetno zato k pac O ni takrat ko mi mislimo da je! torej ce O nastopi katerkoli drugi cas v ciklusu lahko pride do zanostive je pa fora tud v tem da plavalcki prezivijo tud do 5 dni torej lahko imas odnos 5 dni pred O in zanosis:)

Lep pozdrav pa cim manj nesporazumov:)

Katja

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čisto zmedena
17.8.2005 16:45:28   
vampirka
Brez ovulacije ni jajčeca, ki bi se lahko oplodilo - torej ni možno! To, da so ženske zanosile med :hudicek:, je možno samo v primeru, da je bila v tem času (verjetno par dni po krvavitvi) O! Spermiji lahko preživijo tudi do 5 dni (normalni preživijo od 1 - 3 dni) - torej ženske s krajšimi ciklusi lahko zanosijo, če imajo nezaščitene spolne odnose proti koncu :hudicek:... Torej, ovulacija mora biti, v katerem delu ciklusa, je pa od vsake posameznice odvisno.

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čisto zmedena
17.8.2005 17:33:37   
tinkamiška
Se strinjam z vampirko.

Tinka

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čisto zmedena
17.8.2005 21:02:54   
Lunca1
Izven ovulacije definitivno ne, one pač niso vedele, da niso imele ovulacijo po planu.

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?