Čisto zmedena (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

IrenaO. -> Čisto zmedena (17.8.2005 15:47:57)

Pozdravljene punce...Kakšn ourco nazaja sem se pogovarajala z sodelavko in sva prišle malo do nesporazuma in sicer, ona pravi, da lahko zanosiš kadar koli, samo da je med ovulacijo večja možnost, jaz pa pravim, da lahko samo med ovulacijo, no se kateri kaj sanja o tem, katera od naju ima prav, hvala in lep dan:)

lenika -> Čisto zmedena (17.8.2005 15:50:03)

Največja možnost za zanositev je med ovulacijo, je pa tudi majhna možnost, da zanosiš izven ovulacije. Vsaj mislim, da je tako.

Katjusa -> Čisto zmedena (17.8.2005 16:11:34)

Tud jaz sem slisala ze za primer da so zanosile cist izven casa ko so mislile da so imele ovulacijo sem ze slisala tud za primer ko je katera zanosila med M. Vse je mozno sam verjetno zato k pac O ni takrat ko mi mislimo da je! torej ce O nastopi katerkoli drugi cas v ciklusu lahko pride do zanostive je pa fora tud v tem da plavalcki prezivijo tud do 5 dni torej lahko imas odnos 5 dni pred O in zanosis:)

Lep pozdrav pa cim manj nesporazumov:)

Katja

vampirka -> Čisto zmedena (17.8.2005 16:45:28)

Brez ovulacije ni jajčeca, ki bi se lahko oplodilo - torej ni možno! To, da so ženske zanosile med :hudicek:, je možno samo v primeru, da je bila v tem času (verjetno par dni po krvavitvi) O! Spermiji lahko preživijo tudi do 5 dni (normalni preživijo od 1 - 3 dni) - torej ženske s krajšimi ciklusi lahko zanosijo, če imajo nezaščitene spolne odnose proti koncu :hudicek:... Torej, ovulacija mora biti, v katerem delu ciklusa, je pa od vsake posameznice odvisno.

tinkamiška -> Čisto zmedena (17.8.2005 17:33:37)

Se strinjam z vampirko.

Tinka

Lunca1 -> Čisto zmedena (17.8.2005 21:02:54)

Izven ovulacije definitivno ne, one pač niso vedele, da niso imele ovulacijo po planu.

Stran: [1]