Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 11:02:06
|
|
|
|
donat
|
Pozdravljena Enkrat sem kupila eno čistilo, ki je bilo podobno mleku, grem jaz to namazati laminat in kaj se mi zgodi po nekaj dnevih???? Začne se luščit, bilo je grozno , Zdaj obrišem z mokro krpo ki dodam v vodo navaden pril, nato ko se posuši pa z suho krpo obrišem, stopim na krpo in brišem je učinkovito zraven telovadim in cenovno je ugodno Pa lep dan
|
|
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 13:29:08
|
|
|
|
Isabellabina
|
Jaz sem tudi že poskusila z enim čistilom ,ki je bil samo za laminat in sem imela enako sranje kot donat...sem se namučila ,da sem vse stran spravila.Potem pa sem poskusila sosedin recept...2 dcl vinskega kisa v pet litrov vode in se lepo sveti.Poskusi
|
|
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 16:47:58
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Potem pa sem poskusila sosedin recept...2 dcl vinskega kisa v pet litrov vode in se lepo sveti.Poskusi Kaj pa vonj?
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 19:00:09
|
|
|
|
cmokec
|
Meglio za laminat je kar dober. Lepo se posveti, ne pušča madežev, pa nič ne drsi, ko se posuši.
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 19:29:52
|
|
|
|
kajajaka
|
Meni na laminatu vse deluje flekasto.... Sem sprobala ogromno zadev. Sedaj uporabljam le vodo (paro) in se še najbolj sveti, pa brez flekov je. Mislim, da je laminat nasploh problematičen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?