Čistilo za laminat - sijaj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

malania -> Čistilo za laminat - sijaj (12.4.2009 10:35:51)

Pozdravljene,

zanima me katero čistilo uporabljate za laminat. Do sedaj sem uporabljala navadna čistila za tla oz. od Emsal-a za laminat. Bi pa rada da bi se laminat tudi malo bleščal (trenutno izgleda prav izrabljeno). Ali obstaja kakšna zadeva za namazat? Če se je katera spopadala s podobno težavo, bom zelo vesela kakršnegakoli odgovoral.

Hvala.

donat -> RE: Čistilo za laminat - sijaj (12.4.2009 11:02:06)

Pozdravljena[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Enkrat sem kupila eno čistilo, ki je bilo podobno mleku, grem jaz to namazati laminat in kaj se mi zgodi po nekaj dnevih???? Začne se luščit, bilo je grozno[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif], Zdaj obrišem z mokro krpo ki dodam v vodo navaden pril, nato ko se posuši pa z suho krpo obrišem, stopim na krpo in brišem[sm=smiley36.gif] je učinkovito zraven telovadim[sm=smiley36.gif] in cenovno je ugodno[sm=bravo.gif]

Pa lep dan

Isabellabina -> RE: Čistilo za laminat - sijaj (12.4.2009 13:29:08)

Jaz sem tudi že poskusila z enim čistilom ,ki je bil samo za laminat in sem imela enako sranje kot  donat...sem se namučila ,da sem vse stran spravila.Potem pa sem poskusila sosedin recept...2 dcl vinskega kisa v pet litrov vode in se lepo sveti.Poskusi

Tisana -> RE: Čistilo za laminat - sijaj (12.4.2009 16:47:58)

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Potem pa sem poskusila sosedin recept...2 dcl vinskega kisa v pet litrov vode in se lepo sveti.Poskusi
 Kaj pa vonj?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

cmokec -> RE: Čistilo za laminat - sijaj (12.4.2009 19:00:09)

Meglio za laminat je kar dober. Lepo se posveti, ne pušča madežev, pa nič ne drsi, ko se posuši.

kajajaka -> RE: Čistilo za laminat - sijaj (12.4.2009 19:29:52)

Meni na laminatu vse deluje flekasto.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem sprobala ogromno zadev. Sedaj uporabljam le vodo (paro) in se še najbolj sveti, pa brez flekov je.
Mislim, da je laminat nasploh problematičen.

malania -> RE: Čistilo za laminat - sijaj (12.4.2009 20:49:44)

Hvala vsem za nasvete! [sm=bravo.gif]

Bom poskusila in sporočim!

Stran: [1]