|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čičerika
18.10.2005 21:49:36   
tjaga
Malo mi zaupajte, kako jo pripravite? Jaz bi jo pripravila zase, ker je (tolk jih pa že poznam) ne bi jedel nihče drug. Sem pa na 90-dnevni dieti in bi pripravo prilagodila temu.
Ideje, pliizzzzzz.
Hvala,
Tjaga

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čičerika
18.10.2005 23:10:45   
ciciban
Predlagam,da si pogledas na sp.strani kulinaricna Slovenija.(recepti-solate...)

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2005 23:13:28   
india
Tjaga, ja jo uporabim kot vse ostale stročnice... zelo je dobra v solati ( kombinacija z zeleno solatno, s koruzo, ...), v enolončnici s krompirjem in kornečkom in ostalo zelenjavo, Marku sem jo dala že zmiksano s krompirjem,kot pire. Zelo dobra je kuhana in zabeljena , česar sicer pri dieti ne boš pčela, a ne?
V knjigi o stročnicah piše, da jo uporabljaš kot vse ostale stročnice, sploh je po uporabi primerljiva bobu.
No, meni je dobra tudi v  kombinaciji s fižolom in koruzo ter tunino na solatiuser posted image user posted image user posted image .
Dober tek, pa poročaj, kako ti je ratalo, ker kolikor te poznam, boš nekakj scopralauser posted image da bo odlično!

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2005 23:15:13   
artista7
mislim, da se jo najbolj je v solati..in se strinjam z miško.. jaz bi jo naredila na isti ačin kakor fižolovo juho

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2005 0:08:49   
mamči
Njami njam v solatiuser posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2005 12:15:20   
al1*
Verjetno sicer najbolj ni združljivo z dijeto, je pa res dobro.

ČIČERIKIN NAMAZ  

Pest čičerike namoči čez noč. Skuhaj.
Zmiksaj skupaj z ½ čebule
ščep soli
ščep pimeta
petršilj
timijan
majaron
1 – 2 stroka česna
1 – 2 žlici olja
1 žlička limoninega soka

lp

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!