Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tia27 Mislim da se preveč pusti,več samozavesti in naj se potegne zase in za svojo družino,seveda naj se še zakonsko malo pouči,če bo videl, da malo ve kje so meje in kaj se sme in kaj ne, bo hitro odnehal,posebej če ima stalno zaposlitev in je mamica zagotvo je ne morejo kar tako iz službe vržt,malo več poguma pa bo.Lp Če si dobro prebrala,pišem,da je bil klican na zagovor,torej,moja hči se je uprla in šla do višjih slojev. Nalin,draga moja,jaz sem mislila na pošteno smrkave otroke,ki še tisti dan nimajo vročine,dva dni kasneje pa že manjkajo.Pa ne,da imajo virozo,ampak gnojno angino.Vsaj v Timijevi skupni se je to ponovili v celi zimi štirikrat. Prav tolikokrat(vedno ista dva otroka)sta celo skupino okužila. Jaz mislim,da po vsem tem,bi morala mamaica skužit,že na začetku,da se njenemu otroku nekaj resnega kuha,pismo,še jaz poznam vse znake pri vnuku,kdaj je resno kadaj pa ne.Ne,one počakajo,da jih z vrtca kličejo v službo,da naj pridejo po otoka,ker ima že visoko vročino. zakaj bi pol moja hči morala svojega v privat varstvo zaradi nekih,malo zaskrblejnih mamic?
|