Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 17:19:28
|
|
|
|
čebelica01
|
- ne gremo spat, dokler ni pomivalno korito prazno - vsak član družine v dveh minutah pospravi čimveč svojih stvari tja, kamor pašejo - preverimo, kje je umazano perilo - pospravimo prazne plastenke sokov, vode, mleka, reklame ki pridejo po pošti .... vse stvari, ki se same od sebe nabirajo na določenih mestih v stanovanju WTF
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 17:26:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 17:26:37
|
|
|
|
Gina
|
Joj, a take priprave rabi človek za pospravljat? Pa listke, kaj naj storiš? Ko vidiš kaj je za naredit, narediš.
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 17:27:55
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan " preverimo, kje je umazano perilo" sem preverila in je še zmeraj v košu za umazano perilo, bom pa pred spanjem še enkrat - upam, da ne bo kam pobegnilo iz strahu pred pralnim strojem jaz mam zelo pogumno perilo...nikak, da pobegne
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 17:28:13
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan " preverimo, kje je umazano perilo" sem preverila in je še zmeraj v košu za umazano perilo, bom pa pred spanjem še enkrat - upam, da ne bo kam pobegnilo iz strahu pred pralnim strojem
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 17:34:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 17:34:48
|
|
|
|
špelin@
|
Ojej, vedno znova se spomnim tistega večnega "shine your sink" od flylady... Madona, korito prej požrem In ja, tudi naše perilo je izredno korajžno
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 17:36:17
|
|
|
|
rija
|
mah, jaz mislim, da ma moje sploh kakšne "odnose" ker se kar naprej množi
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 17:43:08
|
|
|
|
skuštrana
|
- pospraviti vroče cone v stanovanju Mi prosim katera razloži kaj so vroče cone v stanovanju? Da jih lahko pospravim
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 18:02:15
|
|
|
|
rija
|
jebodrom
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 18:44:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 18:47:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ko ste ravno pri čiščenju... A ima še katera link do tistega foruma o pospravljanju ameriških gospodinj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 18:59:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 19:00:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ne moreš pozabit ane Nikakor ne morem pozabiti. Tisti dan sem namreč naredila generalko.
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 19:11:32
|
|
|
|
josephine27
|
nisem vsega brala. sicer so izrazi res mal čudni ampak sistem da vsak dan mal pospraviš se mi zdi kar dober.
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 19:53:13
|
|
|
|
poli*
|
Ne pozabite na: - družinski 2 minuti
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 20:13:39
|
|
|
|
ledenaa
|
Danes sem jaz korito pomila
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 20:15:36
|
|
|
|
rija
|
jaz pa posesala seveda pa fuge v kuhinji sem spucala, pa steklo na mizah, pa prah sem pobrisala....pa kuhinjo opospravila... mater, sem čisto vrstni red zjebala
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 20:26:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa https://www.bigtent.com/groups/flylady Poskusno včlanjena (da vidim, za kaj gre). Nekatere organizacijske ideje sploh niso butaste...
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 21:41:00
|
|
|
|
puncica
|
a boš ti tud dala svoje prej 'pa potem slike gor?
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 5.3.2010 22:44:06
|
|
|
|
Spark
|
" preverimo, kje je umazano perilo" To pravilo z umazanim perilom moramo pri nas uvesti. Zvečer ko otroke rihtamo za spanje, jih ponavadi lovimo po stanovanju. In moj mož tam kjer sleče tamalo tam pusti umazane cote. Pol pa najdem majco pod kuhinjsko mizo, na kavču trenerko, žabe v hodniku in spodnje perilo na pralnem stroku. Včasih se kaj najde pod umivalnikom. In jaz noriiim, ko iščem umazan štumf, oz. vse ostalo. No ta večja se na pol sama sleče in se slači v dnevni sobi in tam ostanejo te cote. Sem pogrnila pri vzgoji.
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 6.3.2010 8:17:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica a boš ti tud dala svoje prej 'pa potem slike gor? Nimam v načrtu.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?