Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 6.3.2010 23:27:46
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark " preverimo, kje je umazano perilo" To pravilo z umazanim perilom moramo pri nas uvesti. Zvečer ko otroke rihtamo za spanje, jih ponavadi lovimo po stanovanju. In moj mož tam kjer sleče tamalo tam pusti umazane cote. Pol pa najdem majco pod kuhinjsko mizo, na kavču trenerko, žabe v hodniku in spodnje perilo na pralnem stroku. Včasih se kaj najde pod umivalnikom. In jaz noriiim, ko iščem umazan štumf, oz. vse ostalo. No ta večja se na pol sama sleče in se slači v dnevni sobi in tam ostanejo te cote. Sem pogrnila pri vzgoji. Pri nas je tut zvečer zabavno, ker bi bejba počela vse ostalo, samo zrihtala se ne bi za spanje...ampak vztrajam in vztrajam in na koncu se slečemo in oblečemo na istem koncu stanovanja... Sem si tole, kar si napisala, poskušala predstavljat, kako izgleda...pa mi je u iber smešno... Če sem že jst ful zmatrana potem, ko jo zrihtam (pa imam samo eno...ok, zdej sem noseča pa mi je še mal težje), kolk morta bit šele vidva k tečete na dolge proge (pri nas so bolj kratke...60 m pa to)...
< Sporočilo je popravil picola1 -- 6.3.2010 23:30:06 >
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 10.3.2010 13:04:42
|
|
|
|
Spark
|
Oj Picola, sej pri nas tudi ni več kot 60 m. Pa sej ni to vsak dan ampak se dogaja. Je pa kriv mož ker ne poskrbi da pobere te cote. Otroci so pa kot spužvice, vse poberejo. Mu bom kar ta seznam sprintala pa mu dala v branje, upam da se ga kaj prime
|
|
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 10.3.2010 15:49:43
|
|
|
|
tajtaja
|
mah, jaz mislim, da ma moje sploh kakšne "odnose" ker se kar naprej množiuser posted image ČE se vaše množi, potem se naše množi na potenco . Dobro da mam za vsako barvo svojo košaro, da ni tak hitro polna .
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 10.3.2010 16:23:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
crkneš no, s šamponom pere kuhinjske omarice... Me zanima če se po L'oocitanovem fajn posveti? .. v celem linku najbolj smiseln komentar: tea Re: POSPRAVLJANJE od NatašeH - zbrano 12.09.06 13:30 mislim a mi lahk poveste zakaj pa rabite to po domače povedano sranje,mater a ste glupe la ka,saj pospravljanje pa ni nobena umetnost,a res cel dan visite na netu ali kaj. Odgovori • Citiraj sporočilo
|
|
RE: Če že toliko čistimo ;) 10.3.2010 20:41:04
|
|
|
|
valči
|
Tom Taylor,kdo to s šamponom puca omarce Mož od kere tu gor?Nisem vsega brala,se splača brat za nazaj? Drugače pa pri nas je ob večerih kaos.Sicer igrače so nekako pospravljene-beri,vse nametano v eno,dve polici,ker mami ima alergijo na stvari,ki so na tleh. V kopalnici pa ob 8. najdeš vse sorte.Od treh otrok oblačila,copate,pa od atija.Tako kopalnica me zvesto čaka,ko otroci spijo.Da bi mi cunje ležale povsod,jao,sem pretečna Tak bi letele v kopalnico.Same,od straha Drugače pa kar gre,le tamali se še baš ne da pospravljat-dobri dve leti,a tudi bo,kmalu
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?