Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čakalne dobe v RA- kje najhitreje 6.4.2011 7:50:07
|
|
|
|
Kiya
|
Jaz našo vozim k dr. Zavrl in ponavadi izvidi pridejo po pošti v roku enega tedna pa tja do 10 dni. Glede čakalnih dob pri drugih RA pa najbolje, da pokličeš in povprašaš. RA je še v ZD Bežigrad, ZD Center. ZD Vič Rudnik Se pa pozanimaj, če slučajno dobite fizioterapijo, jo moraš potem pomoje v isti ZD voziti.
|
|
|
|
RE: Čakalne dobe v RA- kje najhitreje 6.4.2011 8:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo v RA v Šiški. Tja hodimo tudi na FT. Nam je avtomatično odnesla delovni nalog k terapevtki, čeprav bi sama najraje odšla na FT na Vič, ker VEM, da je FT tam izjemno odbra in te ornk nauči, kako delat z otrokom. Tule pa imamo bolj sprotna navodila, nič 'hands-on' učenja. Tako, da domov odnesem bolj malo. Pa me ne narobe razumet, z malim dela ful dobro, samo, dokler tud sama ne čutim pod rokami kaj delat, ne morem ponavljat za njo istih prijemov in postopkov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?