Čakalne dobe v RA- kje najhitreje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Blicka -> Čakalne dobe v RA- kje najhitreje (5.4.2011 23:34:00)

Pozdravljeni,

dobila sem napotnico za RA, pa me zanima, kje bi lahko kar najhitreje prišla na vrsto s svojim sončkom? Sva iz Ljubljane? In je res nujno, da grem v tisto RA, ki je v našem ZD ali lahko izbiram?

Pri dr. Zavrl, Moste-Polje morava čakati do srede maja, kar se mi zdi precej pozno. Hvala lepa.

In še, ali ti zdravnik v razvojni takoj da izvid oziroma kdaj ga dobiš (koliko časa traja, ga dobiš na dom ali kako)? Zanima me namreč za podaljšanje porodniške ... Hvala!

B

Kiya -> RE: Čakalne dobe v RA- kje najhitreje (6.4.2011 7:50:07)

Jaz našo vozim k dr. Zavrl in ponavadi izvidi pridejo po pošti v roku enega tedna pa tja do 10 dni.

Glede čakalnih dob pri drugih RA pa najbolje, da pokličeš in povprašaš.

RA je še v ZD Bežigrad, ZD Center. ZD Vič Rudnik

Se pa pozanimaj, če slučajno dobite fizioterapijo, jo moraš potem pomoje v isti ZD voziti.

Anonimen -> RE: Čakalne dobe v RA- kje najhitreje (6.4.2011 8:09:44)

Mi smo v RA v Šiški. Tja hodimo tudi na FT. Nam je avtomatično odnesla delovni nalog k terapevtki, čeprav bi sama najraje odšla na FT na Vič, ker VEM, da je FT tam izjemno odbra in te ornk nauči, kako delat z otrokom. Tule pa imamo bolj sprotna navodila, nič 'hands-on' učenja. Tako, da domov odnesem bolj malo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa me ne narobe razumet, z malim dela ful dobro, samo, dokler tud sama ne čutim pod rokami kaj delat, ne morem ponavljat za njo istih prijemov in postopkov.

K_a_t_i -> RE: Čakalne dobe v RA- kje najhitreje (6.4.2011 9:21:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Blicka

čakati do srede maja, kar se mi zdi precej pozno.

Do konca aprila sta le še 2 delovna tedna tako da dvomim, da boš kje dobila prej kot sredi maja.
Mi smo bili v Bežigrajskem ZD - mi je tudi pediatrinja naročila kam moramo. Greš pa lahko tudi drugam, glede na izkušnje drugih staršev.

Še tole - starši, katerih otročki imajo RESNE težave prav izberejo dr. Zavrl (prijateljev sin je imel ob rojstvu možgansko krvavitev in so se orenk pozanimali kam naj ga peljejo). Je "strupena", ampak kar se tiče strokovnosti pa baje odlična. Tako da - če imate kaj resnega, bi jaz že zaradi tega počakala.

Stran: [1]