|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.3.2006 18:21:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kroji
10.3.2006 18:27:19   
Aleksandrin
Hojla, ob priliki ti poslikam načrt za kroj in dam v album.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.3.2006 18:31:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aleksandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2006 18:32:56   
tinatona
Oj!

Nalin jaz bi te pa prosila za kopije teh krojev iz Burde, če lahko. Si jih bolj težko privoščim. Ima pa mali babico, ki veliko šiva in se je ponudila da mu kaj sešije (če ji prinesem kroje). Pa bi jo zdaj malo ponucala, da mi ne bi bilo treba vsega kupovat.

LP Tina

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.3.2006 18:40:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2006 19:21:03   
tinatona
Oj!

Hvala ti. Saj kroje bom jaz dala od malega baici - menda bo vedela kaj naredit z njimi. Jaz žal ne znam šivat, tako da bom njo prosila.

Sicer sem pa tudi jaz iz Ljubljane (Bežigrad), tako da se lahko takrat dobiva kje v centru. Ti mi samo sporoči kdaj ti najbolj ustreza. Jaz lahko s trolo pridem kadarkoli. Če si lahko vzameš čas za kavico, pa lahko to meni mami v službi skopira (ti prihranim stroške), dela pa blizu Name.
Se bereva na privat da se zmeniva naprej?

LP Tina

p.s.:Kje pa imaš RA?

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2006 19:30:44   
MarijaPo
Ohoj, tudi jaz se priglasam za kroje, ce se da. user posted image

Sicer sem pa tud jaz nova sivilja - zdaj ko ne hodim vec v sluzbo imam cas.

Da ne bos vsega sama placevala, mi na privat poslji svoj tr in stroske, da ti nakazem.

Hvala!!!

Marija

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2006 19:49:03   
tinica
Jaz prav kar delam za diplomo otroško kolekcijo pomlad poletje 2006  za fantka in ima nekaj krojev in sicer v merilo 1:4, zraven je tudi napisan postopek kako se nariše kroj, če se bo slučajno katera matrala in risala kroje. Drugače bi pa kateri z veseljem pokazala kako se kroji rišejo, če bi seveda bile bolj blizu skupaj, žal sem jaz s koroške.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
10.3.2006 23:50:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2006 7:20:35   
lelaval
Nalin in tinica, jaz bi tudi imela kroje. Sem tudi jaz novopečena šivilja. user posted image

Nalin, kroje, kjer jih je več skupaj na enem listu, ne izrežeš, pač pa  s takim naragljanim koleščkom (dobiš v trgovini s sukanci) drsiš po črti - izbranem kroju.  Pred tem si pod kroj položiš pak papir (velik papir kot krojna pola v več barvah). Potem se ti na pak papirju poznajo pikice (od koleščka) in po njih izrežeš kroj. Krojna pola ti tako ostane cela in lahko uporabiš še kak kroj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2006 7:57:47   
fricka
Revija z otroškimi kroji je OTTOBRE DESIGN in se kupi v Leclerku. Res so v redu kroji. Ampak zakaj ne pridete k meni na tečaj krojenja in šivanja? Vas naučim risat kroje in šivat!!!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2006 8:43:03   
SaaS
Tudi jaz kar dosti šivam za sina. Kroje največkrat pobiram iz Burd.
Dvakrat na leto izide Burda s samo otroškimi kroji. Spomladi in jeseni. Zdajle enkrat marca bo zunaj. Sem že spraševala v naši trafiki, a je še ni, bo pa vsak čas. Par sem jih že kupila in v vsaki se najdejo kakšni luštni kroji.
Kroje s pole se pobira s koleščkom tako kot piše lelaval. Le da jaz pod kroj položim čisto navaden papir (če je potreba zlepim dva ali več skupaj) in ravno tako zadeva funkcionira. Kolešček dobiš pa verjetno v vsaki trgovini s sukanci in gumbi. 

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2006 11:29:38   
soncek&luna
punce,
NALIN vam sporoca, da vam trenutno ne more odgovarjat na rr niti na zs, ker ji racunalnik nekaj steka... se javi takoj, ko bo mogoce...

pozdravcek

Mami, pika moja!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
11.3.2006 12:35:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2006 13:44:03   
SNOBRA
Tudi jaz sem samouk šivilja in zato veliko stvari rata nekaj pa tudi ne... Po internetu sem iskala primerne strani da bi se dalo kakšen kroj dobit, pa sem obupala. Kupila sem si to revijo, ki jo je fricka omenila OTTOBRE DESIGN  in začela šivat še preden se je dete - Neli rodila...Paa sem začela šivat in tako naredila kombinezon s kapuco (velur), jakno - plašček (žal preveliko, tako da bo verjetno za drugo leto- nisem imela občutka kako bo ratal)....hlačke...... Bom popoldne poslikala in dala v album.

Ne vem kako bi te kroje sfotokopirala, da vam bi jih lahko posredovala, kajti so na velikih polah in obojestransko , pa še navodila rabiš iz revije, da se znajdeš kera črta je za kero oblekco.
Revija pa se dobi tudi v Šparu, in mislim da v vsaki malo večji trafiki, ni pa poceni, 2000 sit, jaz imam številko 3/2005. V tej reviji je 40 krojev in sicer za oblekce različnih starosti (od dojenčkov do najstnikov).

Nalin, tudi jaz bi želela te tvoje kroje, če bi se dalo, ali pa se nekako zmenimo in  izmenjamo.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
11.3.2006 14:03:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SNOBRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2006 14:28:26   
SNOBRA
Pol je pa res najbolj revijo kupit, greš v trafiko, prelistaš če je kaj uporabnega in kupiš, pa imaš. Saj kot sem napisala imaš v tej reviji OTTOBRE DESIGN 40 krojev za različne starosti, ki jih potem lahko uporabljaš  več let.

Lahko pa bi to temo uporabljale za kakšne nasvete pri šivanju, saj tiste, ki se same sproti učimo hitro naletimo na kakšno oviro!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
11.3.2006 14:33:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SNOBRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2006 13:47:39   
SaaS
Otroška burda stane nekje 1200 sit. Notri pa je 50-60 krojev. Verjetno se jo da pa tudi prej malo prelistati (odvisno od trafike ali trgovine), da vidiš kaj je notri.

Neposredna povezava do sporočila: 19
13.3.2006 19:23:35   
tinatona
Saas a bi si lahko sposodila kakšno tako burdo? Da si naša babica preriše kak kroj? Tudi mi2 z malim sva namreč iz Ljubljane.

LP Tina

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.3.2006 13:09:53   
Aleksandrin
Nalin: najbolje, da mi poveš tvoj naslov pa ti pošljem načrt, verjetno pa ti bom mogla še nekaj razlagat, vsaj zaporedja postavljanja mer... Ampak če imaš voljo in čas ti bom pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
18.3.2006 11:04:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
30.3.2006 23:10:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?