SNOBRA -> RE: kroji (11.3.2006 13:44:03)
|
Tudi jaz sem samouk šivilja in zato veliko stvari rata nekaj pa tudi ne... Po internetu sem iskala primerne strani da bi se dalo kakšen kroj dobit, pa sem obupala. Kupila sem si to revijo, ki jo je fricka omenila OTTOBRE DESIGN in začela šivat še preden se je dete - Neli rodila...Paa sem začela šivat in tako naredila kombinezon s kapuco (velur), jakno - plašček (žal preveliko, tako da bo verjetno za drugo leto- nisem imela občutka kako bo ratal)....hlačke...... Bom popoldne poslikala in dala v album. Ne vem kako bi te kroje sfotokopirala, da vam bi jih lahko posredovala, kajti so na velikih polah in obojestransko , pa še navodila rabiš iz revije, da se znajdeš kera črta je za kero oblekco. Revija pa se dobi tudi v Šparu, in mislim da v vsaki malo večji trafiki, ni pa poceni, 2000 sit, jaz imam številko 3/2005. V tej reviji je 40 krojev in sicer za oblekce različnih starosti (od dojenčkov do najstnikov). Nalin, tudi jaz bi želela te tvoje kroje, če bi se dalo, ali pa se nekako zmenimo in izmenjamo. [sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]
|
|
|
|