|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.7.2005 20:18:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobila sem skupino za morje-veliki fantje-pom...
7.7.2005 20:24:16   
sašaš

Ooooooooooo tršica, to bo pa pestro...:)-:)-:)- Saj si verjetno predstavljaš, kolk fante v teh letih razmetava!!!;)

Kakorkoli - kar pogumno in veliko sreče!!! :pujs::pujs::pujs:

Lp :muca:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2005 20:24:49   
Anonimen
Ojej:ups: Hja, pripravi se na zafrkavanje in norčevanje. Ampak mogoče bodo pa boljš kot punce ;) Sam stroga morš bit, ker če ne se te bodo preveč prvoščil:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2005 20:25:00   
lex
Že kar na začetku jim daj vedeti, da si šef ti in ne oni, drugače ti znajo še kar po glavi skakat. Mislijo si itak (vsaj 15 letni), da so že vso pamet požrli in une srotije mlajše vedno nekaj naser..jo. Ne se jim pustit in po moje, če jim na začetku poveš, da če bodo oni fer do tebe, boš ti do njih. S kako finto se jih da okoli prnest.

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2005 20:36:42   
mtd
le tole:
kar koli jim boš rekla,drži se svojih besed, če boš besedo požrla, te ne bojo več šmirglali

tako da pazi z raznimi kaznimi ipd. ko si v afektu, raje premisli, kako jih boš vzgojno popedenala
pa tako, da ti ne bo treba ves čas policaja špilat
mnogo sreče
lp, učiteljica teh in podobnih v OŠ (7. - 9. razred)

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2005 20:50:48   
smrka
glih ta prave si dobila, razganja jih ku hudič, poslušali te pa tud verjetno nebodo - ker zdaj so počitnice in si bodo dali mal duška.

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2005 20:58:30   
viv_
Good Luck! - pa čim dlje od skupine punc 10-15 jih drži

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2005 21:03:29   
darja72
Imaš pa dobro nalogo. Ni pa tko hudo, da se ne bi imeli fajn. Pač poveš kakšen red in pravila veljajo in tega se držiš 100%. Bolj, da pravila na začetku naviješ, so poj tok veseli, ko mal popustiš. Kazni pa sprot talaš, tko kot je že napisano, ne previsoke, ker te ne palijo.
Drugače pa so tokle stari fantje običajno navušeni nad vsako obliko športa, še posebej z žogo in če se mal pomatraš, da z njimi delaš ti sledijo kokr kužki. Pa zelo radi vidijo, da je kdaj tudi po njihovo, da je upoštevana njihova volja (seveda v mejah dopustnega in ne prve dni). Po moje jih to navda z filingom, da so pa že malo odrasli in, da jih kot take sprejemaš. Pa še bi se dal pisat...
lp in uživaj

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2005 21:12:27   
metulj2
No, tudi jaz grem letovat s skupino otrok. Imam pa precej izkušenj in ti ob priliki, ko bom imela malo več časa napišem več na privat.
zdajle se mi mudi.
Kaj greš v Poreč v Virc?
Kolikor jaz vem, tebi, 19-letni vzgojiteljici, sploh naj ne bi dodelili fantov, predvsem pa ne toliko starih in glede na to, da praviš, da nimaš izkušenj!!! Pedagoški vodja precej nepremišljeno tole dela! Pa ne, ker bi ne zaupala tebi, ampak ker je večja možnost težav, čeprav si še tako dobra. Jaz imam približno 10 let izkušenj, pa me kljub vsemu malo pri srcu stiska, ker imam 15 letna dekleta v skupini.
Napišem več o pravilih, morda kak nasvet malo kasneje ali pa jutri.

Metuljčica:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
7.7.2005 21:19:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2005 21:32:54   
smrka
mogoce bo boljs ce nebos imela kakih mini krilc ali pa dekoltejev velikih.. ker bodo sam to gledali :)

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
7.7.2005 21:42:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.7.2005 22:15:13   
žiža
Tud meni se zdi mal mimo, da so ti dodelili tako skupino. Jaz sem prvič ko sem bila vzgojiteljica imela skupino 11ih prvošolčkov, fantkov. Oni res rabijo žensko roko. 15letniki pa na morju, po mojih izkušnjah, konkretnega desca. Smo imeli pri taki starosti že vse sorte kalibre, ki so jim bili tudi moški komaj kos. Se rado zgodi da se mladine na morju s ketne sname. jaz ti svetujem enega moškega zaveznika. Sploh pa ne dvomim v to da te fantje nebi bili veseli. Samo konkretna bodi, pa daj jim vedeti kdo je ta glaven. Oh kako jaz pogrešam kolonije :((
Uživejte 100/h

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2005 23:00:27   
mala Tinka
Ej, od kod pa so ti fantje? Po mojih izkušnjah(6 let v Punatu kot vzgojiteljica) je velika razlika med fanti iz mesta (MB) in tistimi iz okoliških vasi. Glede na to, da imaš mešano starost, predvidevam, da nimaš mestnih fantov,ki so ponavadi najhujši. Se spomnim fantov, ki jih je eno leto imel eden od vzgojiteljev. Bili so iz okolice Ptuja, preprosti in sploh ni imel nobenih problemov z njimi.
Najbolje je, da jim že takoj, ko avtobus spelje s postaje, daš vedeti, da si ti glavna. Pa da ne bi slučajno zvečer pričakovala, da ti bodo zaspali ob 22-ih. Ni šans! Fajn je, da najdeš en kompromis - npr. da so lahko malo dlje pokonci - v temi in se potihem pogovarjajo.;)
Pa lahko pričakuješ, da bodo obiskovali uno stojnico z rabljenimi revijami(v katerih so gole ženske ipd.), ko kupiš nekaj revij in jih potem, ko jih prelistaš vrneš in vzameš druge.
Seveda pa za malo pomoči poprosi tistih 5 vzgojiteljev(če je seveda kak od starih mačkov), da ti kdaj priskoči na pomoč.:bravo:
Fajn pa je met tud pripravljen en sistem kaznovanja (žal pogosto brez tega ne gre) za slučaj neposlušnosti in ko z lepo besedo ne prideš več naprej.:zmeden:
Drugače je pa tam še vedno pedagoški vodja nekje, kateremu lahko pošlješ najhujše primerke na razgovor. No, vsaj pri nas je bilo tako!

Pojej en panini in tri čokoladne kifle še za mene! L.P.

Neposredna povezava do sporočila: 14
7.7.2005 23:15:02   
Joe
Disciplinski ukrep, ki precej pomeni, je grožnja z odpustom domov - KO pridejo starši ponj. Tako veliki si to nikakor ne želijo.

Drugače pa... Nekaj več svobode kot mlajši si že želijo in si jo bodo bržkone vzeli. Če bo kje kakšen TV, se naj v večernih urah, ko gredo mlajši spat, za uro ali dve prestavi v njihovo sobo.

Ne vidim razloga, zakaj se ne bi smeli tudi družiti s starejšimi dekleti takole po večerji in v okviru vašega prostora. Če bodo vrata odprta in stvari načeloma vidne, so sami sebi dovoljšna kontrola. Če pa bi ga začeli žurati preglasno, omeniš, da dekleta ne bodo smela več priti zvečer. Korenčki&palica, kot ponavadi.

Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2005 9:23:36   
buči
Jaz osebno raje delam v razredu, kjer je več fantov kot pa punc. Ugotoviti moraš, kaj jim je cool, pa malo se moraš spustit na njihovo raven, mapka postaviti pravila in merila in se jih res dosledno držati. Izmisli si nek moto ali pa himno, kot nek obred za zjutraj, ko se vidite in za zvečer predno greste spat. Naj bo nekdo izmed njih podpoglavar - mogoče najbolj nagajiv. Ali pa naj bo ta tvoj špijun. Tisti najbolj priden pa naj bo ... ne vem, kaj bolj takega "barabinskega". Pa takoj se dogovotite, da ti morajo povedati, če kaj ne bo v redu - z njimi ali pa z ostalimi. Pa da ti ne boš "šecala", ampak uredila zadevo.

Uživaj in čim manj skrbi!

:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ime za fanta
Olija

Robert (24%)

Denis (26%)

Mihael (25%)

Maksim (24%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!