mala Tinka -> Dobila sem skupino za morje-veliki fantje-pomoč,prosim... (7.7.2005 23:00:27)
|
Ej, od kod pa so ti fantje? Po mojih izkušnjah(6 let v Punatu kot vzgojiteljica) je velika razlika med fanti iz mesta (MB) in tistimi iz okoliških vasi. Glede na to, da imaš mešano starost, predvidevam, da nimaš mestnih fantov,ki so ponavadi najhujši. Se spomnim fantov, ki jih je eno leto imel eden od vzgojiteljev. Bili so iz okolice Ptuja, preprosti in sploh ni imel nobenih problemov z njimi. Najbolje je, da jim že takoj, ko avtobus spelje s postaje, daš vedeti, da si ti glavna. Pa da ne bi slučajno zvečer pričakovala, da ti bodo zaspali ob 22-ih. Ni šans! Fajn je, da najdeš en kompromis - npr. da so lahko malo dlje pokonci - v temi in se potihem pogovarjajo.;) Pa lahko pričakuješ, da bodo obiskovali uno stojnico z rabljenimi revijami(v katerih so gole ženske ipd.), ko kupiš nekaj revij in jih potem, ko jih prelistaš vrneš in vzameš druge. Seveda pa za malo pomoči poprosi tistih 5 vzgojiteljev(če je seveda kak od starih mačkov), da ti kdaj priskoči na pomoč.:bravo: Fajn pa je met tud pripravljen en sistem kaznovanja (žal pogosto brez tega ne gre) za slučaj neposlušnosti in ko z lepo besedo ne prideš več naprej.:zmeden: Drugače je pa tam še vedno pedagoški vodja nekje, kateremu lahko pošlješ najhujše primerke na razgovor. No, vsaj pri nas je bilo tako! Pojej en panini in tri čokoladne kifle še za mene! L.P.
|
|
|
|