|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.5.2005 21:14:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spomini
22.5.2005 21:25:35   
Anonimen
Ni za kaj, se drugic ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.5.2005 21:29:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
22.5.2005 21:32:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spomini
22.5.2005 21:36:55   
Gina
:bravo:bravo mi:)-:)-, saj nam je res fajn tukaj..:)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spomini
22.5.2005 21:44:47   
Anonimen
Saj ne morem verjet.... tudi jaz sem med "znanimi" :)- :)- :)-.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spomini
22.5.2005 21:48:14   
puncica
ja res je fino, jst sem pa gor dva mesca več kot lukrencija in imam se prav fajn. Res mi je prirasel tale RR k srcu kljub nekaterim osebicam. Sej komu pa je ves folk všeč a ne:)- Vesela sem da lahko kateri pomagam, da lahko dam kakšen nasvet, ki sem ga pred časom rabila sama, da se veselite, ko berete da se je nekdo spomnil na vašega otročka, na vaš rojstni dan. Skratka vesela sem da vas imam.:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
22.5.2005 21:50:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spomini
22.5.2005 21:52:36   
india
Res je čudovito tako prijateljstvo, ni kaj!!!!:love::love::love::love::love::love:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spomini
22.5.2005 22:22:02   
Blanka77
Tudi jaz sem rada na RR, ampak odkar sem v službi nimam več tako veliko časa.

LP vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spomini
22.5.2005 22:34:50   
viv_
Jaz se tukajle valjam od maja 2003!

Id dobila sem nekaj prijateljic "for life":love:, pa se bojim da tudi nekaj sovražnic "for life" :)-

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spomini
22.5.2005 23:05:30   
Pikapolonica
Hojla!

Si me presenetila.... Ampakv idiš, kdor se bori, včasih tudi zmaga! :bravo::bravo::bravo::bravo: Ja, je pa res bilo eno obdobje, ko so se kar naprej neke Pikapolonice pojavljale....

Veš, tako kot ti, Lukrecija, sem tudi jaz sem začela sodelovati novembra 2003 in sicer po žalostni izkušnji s.s. Pa so me punce v Za nas spravile k sebi in zato jim bom vedno hvaležna. Pobrala sem se in skoraj natančno leto kasneje v svoje naročje dobila moj mali zaklad. Mojo Tio.

Še zdaj včasih prebiram stare debate. Kar tako. Da se spomnim kako je bilo....

V glavnem, RR je super in večina punc prav tako. Ena še posebej (morda bereš tole - saj veš kdo si). Jaz pa sodelujem kolikor pač morem (oz. kolikor mi Tia pusti).

Punce, super ste!

LP, :pika:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spomini
22.5.2005 23:32:52   
Anonimen
Lepo prebrat to, d ame kdo se omeni :):):) Zzadnje case se to ne dogaja vec pogosto:hudicek:

Sva pa isto casa na RR...:) Tut jst od novembra 2003...20. natancneje :) P atut jst kamorkoli grem...sam vozicke cekiram...ce katero poznam..pa v nosecke skor padem itd. :)

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Spomini
23.5.2005 3:46:37   
anajmad
No, jst sem se pridružila eno slabo leto kasneje.Oktobra 2004.Povezala me je pa žalostna usoda -smrt sinčka Vida.Uteho sem našla v vaših dgovorih,sedaj pa najdem tudi kej koristnega zase in za svojio velikolubico in družino,pa seveda za bodočega člana,ki upam,da mi ga bo letos prinesla štorklja.
Pa hvala,ker ste me tolažile v težkih trenutkih,pa še sedaj,ko sem včasih čisto na dnu.
>V glavnem ,fejst se:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
en lp:morje:D.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Spomini
23.5.2005 7:03:43   
ZARA
Hvala lukrecija!!!
Selena a ti pravm,da si popularna 8)!!!

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Spomini
23.5.2005 7:05:39   
dory
Jest sem tuki od novembra 2003...postala odvisna in najdla prou kul prjatlce :):love:...s svojimi izjavami pa tud kako neprijatlco za katere pa mi je malo mar:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Spomini
23.5.2005 7:23:14   
Jančika_
Lukrecija, ti še kar vprašaj:)!

Evo, jaz se pa vlačim tu naokoli glih eno leto, mogoče malo več. Juhej!

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Spomini
23.5.2005 8:33:48   
Anonimen
Mene je pa sram:ups:ne vem točno kolk časa sem že z vami:ups:Zdi se mi da,leto pa neki mesecev.
Lepo je z vami,bit v družbi,pa čvekat pa kakšno pametno si rečt.:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Spomini
23.5.2005 9:12:53   
Pupica
Neva6 nč te bit. Tut jaz ne vem točno, se mi pa zdi da od konc januraja ali začetk februarja 2003.
Imam pa vsak dan manj časa za RR, ker je moja princeska vsak dan večja, pa vseeno, se trudim, malo pokukat na RR.

Punce res ste fajn in se presrečna, da sem lahko z vami, da lahko z nekom delim srečo, veselje, znanje in neznanje.

:bravo::bravo::kava::bravo::kava::bravo::kava:

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Spomini
23.5.2005 9:19:54   
Teni_
Oja, seveda se tudi jaz spomnim svojih začetkov. Bilo je maja 2003, tako, da je zdaj minilo 2 leti, kar sem tukaj.

Vem, da je bilo par dni pred nepričakovano menstruacijo in potem je 17. maja test pokazal :modri:.Jaz se pa najbolj spomnim Alje, ki je takrat imela vzdevek Ally(ali nekaj takega) in sva kontaktirali preko mail-a. Potem pa je šla na porodniško, pa je bila brez rač. Jaz sem pa vmes menjala e-mail naslov. Letos pa me je spet našla tukaj gor.

LP,
Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Spomini
23.5.2005 11:20:32   
Nasy
Men je tud kr malo:ups:, ker ne vem, od kdaj sem točno tukaj...Prišla že mnogo prej, preden smo načrtovali:duda:
Potem pa abrazija:( Nekoč se mi je na eni strani pokazal link za imena..pa smo kliknili...od takrat dalje sem večinoma samo brala, dokler ni bilo nekega dne na testu:modri:
V glavnem, čudovite ste, vsaka posebej, na svoj način...veliko sem izvedela tukaj, še več kot pri dohtarjih ;) moj dragi je bil čisto navdušen nad RR in je stalno kaj novega izbrskal...
:rozica: hvala vam za vse tolažilne besede!

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?