[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.5.2005 21:14:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Spomini (22.5.2005 21:25:35)

Ni za kaj, se drugic ;)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.5.2005 21:29:35)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.5.2005 21:32:15)

Gina -> Spomini (22.5.2005 21:36:55)

:bravo:bravo mi:)-:)-, saj nam je res fajn tukaj..:)

Anonimen -> Spomini (22.5.2005 21:44:47)

Saj ne morem verjet.... tudi jaz sem med "znanimi" :)- :)- :)-.

puncica -> Spomini (22.5.2005 21:48:14)

ja res je fino, jst sem pa gor dva mesca več kot lukrencija in imam se prav fajn. Res mi je prirasel tale RR k srcu kljub nekaterim osebicam. Sej komu pa je ves folk všeč a ne:)- Vesela sem da lahko kateri pomagam, da lahko dam kakšen nasvet, ki sem ga pred časom rabila sama, da se veselite, ko berete da se je nekdo spomnil na vašega otročka, na vaš rojstni dan. Skratka vesela sem da vas imam.:bravo::bravo::bravo:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.5.2005 21:50:11)

india -> Spomini (22.5.2005 21:52:36)

Res je čudovito tako prijateljstvo, ni kaj!!!!:love::love::love::love::love::love:

Blanka77 -> Spomini (22.5.2005 22:22:02)

Tudi jaz sem rada na RR, ampak odkar sem v službi nimam več tako veliko časa.

LP vsem.

viv_ -> Spomini (22.5.2005 22:34:50)

Jaz se tukajle valjam od maja 2003!

Id dobila sem nekaj prijateljic "for life":love:, pa se bojim da tudi nekaj sovražnic "for life" :)-

Pikapolonica -> Spomini (22.5.2005 23:05:30)

Hojla!

Si me presenetila.... Ampakv idiš, kdor se bori, včasih tudi zmaga! :bravo::bravo::bravo::bravo: Ja, je pa res bilo eno obdobje, ko so se kar naprej neke Pikapolonice pojavljale....

Veš, tako kot ti, Lukrecija, sem tudi jaz sem začela sodelovati novembra 2003 in sicer po žalostni izkušnji s.s. Pa so me punce v Za nas spravile k sebi in zato jim bom vedno hvaležna. Pobrala sem se in skoraj natančno leto kasneje v svoje naročje dobila moj mali zaklad. Mojo Tio.

Še zdaj včasih prebiram stare debate. Kar tako. Da se spomnim kako je bilo....

V glavnem, RR je super in večina punc prav tako. Ena še posebej (morda bereš tole - saj veš kdo si). Jaz pa sodelujem kolikor pač morem (oz. kolikor mi Tia pusti).

Punce, super ste!

LP, :pika:

Anonimen -> Spomini (22.5.2005 23:32:52)

Lepo prebrat to, d ame kdo se omeni :):):) Zzadnje case se to ne dogaja vec pogosto:hudicek:

Sva pa isto casa na RR...:) Tut jst od novembra 2003...20. natancneje :) P atut jst kamorkoli grem...sam vozicke cekiram...ce katero poznam..pa v nosecke skor padem itd. :)

lp,:fis:

anajmad -> Spomini (23.5.2005 3:46:37)

No, jst sem se pridružila eno slabo leto kasneje.Oktobra 2004.Povezala me je pa žalostna usoda -smrt sinčka Vida.Uteho sem našla v vaših dgovorih,sedaj pa najdem tudi kej koristnega zase in za svojio velikolubico in družino,pa seveda za bodočega člana,ki upam,da mi ga bo letos prinesla štorklja.
Pa hvala,ker ste me tolažile v težkih trenutkih,pa še sedaj,ko sem včasih čisto na dnu.
>V glavnem ,fejst se:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
en lp:morje:D.

ZARA -> Spomini (23.5.2005 7:03:43)

Hvala lukrecija!!!
Selena a ti pravm,da si popularna 8)!!!

dory -> Spomini (23.5.2005 7:05:39)

Jest sem tuki od novembra 2003...postala odvisna in najdla prou kul prjatlce :):love:...s svojimi izjavami pa tud kako neprijatlco za katere pa mi je malo mar:)-:)-

Jančika_ -> Spomini (23.5.2005 7:23:14)

Lukrecija, ti še kar vprašaj:)!

Evo, jaz se pa vlačim tu naokoli glih eno leto, mogoče malo več. Juhej!

Anonimen -> Spomini (23.5.2005 8:33:48)

Mene je pa sram:ups:ne vem točno kolk časa sem že z vami:ups:Zdi se mi da,leto pa neki mesecev.
Lepo je z vami,bit v družbi,pa čvekat pa kakšno pametno si rečt.:bravo:

Pupica -> Spomini (23.5.2005 9:12:53)

Neva6 nč te bit. Tut jaz ne vem točno, se mi pa zdi da od konc januraja ali začetk februarja 2003.
Imam pa vsak dan manj časa za RR, ker je moja princeska vsak dan večja, pa vseeno, se trudim, malo pokukat na RR.

Punce res ste fajn in se presrečna, da sem lahko z vami, da lahko z nekom delim srečo, veselje, znanje in neznanje.

:bravo::bravo::kava::bravo::kava::bravo::kava:

Teni_ -> Spomini (23.5.2005 9:19:54)

Oja, seveda se tudi jaz spomnim svojih začetkov. Bilo je maja 2003, tako, da je zdaj minilo 2 leti, kar sem tukaj.

Vem, da je bilo par dni pred nepričakovano menstruacijo in potem je 17. maja test pokazal :modri:.Jaz se pa najbolj spomnim Alje, ki je takrat imela vzdevek Ally(ali nekaj takega) in sva kontaktirali preko mail-a. Potem pa je šla na porodniško, pa je bila brez rač. Jaz sem pa vmes menjala e-mail naslov. Letos pa me je spet našla tukaj gor.

LP,
Mojca:nosecka:

Nasy -> Spomini (23.5.2005 11:20:32)

Men je tud kr malo:ups:, ker ne vem, od kdaj sem točno tukaj...Prišla že mnogo prej, preden smo načrtovali:duda:
Potem pa abrazija:( Nekoč se mi je na eni strani pokazal link za imena..pa smo kliknili...od takrat dalje sem večinoma samo brala, dokler ni bilo nekega dne na testu:modri:
V glavnem, čudovite ste, vsaka posebej, na svoj način...veliko sem izvedela tukaj, še več kot pri dohtarjih ;) moj dragi je bil čisto navdušen nad RR in je stalno kaj novega izbrskal...
:rozica: hvala vam za vse tolažilne besede!

Stran: [1]